defensa de les nostres coses

Ens sentim orgullosos de ser de Vila-real, de la nostra gent, de les nostres arrels i tradicions, de la cultura local. Hem treballat en la protecció i promoció del patrimoni, defensant els nostres símbols i col·laborant sempre amb les empreses locals. La rehabilitació del molí de la Vila, els projectes del Gran Casino i Ta-go-ba o la lluita per salvar l'Hostal del Rei són alguns exemples.

Junts, fem Vila-real

Gràcies per participar!

Autoritze el PSPV-PSOE a tractar les meues dades de caràcter personal per a les finalitats d'aquesta sol·licitud i no seran tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquesta finalitat, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les seues dades són necessàries per a tramitar la seua sol·licitud i autoritza el PSPV-PSOE  a comprovar-los. No se cediran a cap tercer excepte per obligacions legals.

Autoritze el PSPV-PSOE a nomenar-me simpatitzant del partit i a mantindre les meues dades de caràcter personal amb finalitats d'arxiu, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal.