escoltar i dialogar

Els socialistes de Vila-real entenem l'Ajuntament com la casa de totes i tots. Hem obert les portes de Ca la Vila, amb diàleg, proximitat i humilitat. En aquests anys, s'han posat en marxa iniciatives com el Consell de Participació, la Regidoria i el Club de Proximitat, el Consell de Xiquets i Xiquetes, els pressupostos participatius, el Consell de l'Esport o la Mesa de Turisme i Oci.   

Junts, fem Vila-real

Gràcies per participar!

Autoritze el PSPV-PSOE a tractar les meues dades de caràcter personal per a les finalitats d'aquesta sol·licitud i no seran tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquesta finalitat, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les seues dades són necessàries per a tramitar la seua sol·licitud i autoritza el PSPV-PSOE  a comprovar-los. No se cediran a cap tercer excepte per obligacions legals.

Autoritze el PSPV-PSOE a nomenar-me simpatitzant del partit i a mantindre les meues dades de caràcter personal amb finalitats d'arxiu, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal.