top of page

OPORTUNITATS

Vila-real és hui una ciutat d'oportunitats: el treball realitzat al voltant de les marques de ciutat, la inversió de més de 4,5 milions en programes d'ocupació, la reducció de l'atur al 12% -tot situant-nos com la ciutat amb menys desocupació del País Valencià- o l'atracció de noves inversions industrials són algunes de les fites aconseguides en els últims anys.

Junts, fem Vila-real

Gràcies per participar!

Autoritze el PSPV-PSOE a tractar les meues dades de caràcter personal per a les finalitats d'aquesta sol·licitud i no seran tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquesta finalitat, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les seues dades són necessàries per a tramitar la seua sol·licitud i autoritza el PSPV-PSOE  a comprovar-los. No se cediran a cap tercer excepte per obligacions legals.

Autoritze el PSPV-PSOE a nomenar-me simpatitzant del partit i a mantindre les meues dades de caràcter personal amb finalitats d'arxiu, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

bottom of page