top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Abordarem la viabilitat d'un pla de reforma de la plaça Major, front a l'empastre heretat del PP
El PSPV-PSOE de Vila-real, encapçalat per l’Alcalde Benlloch, té entre les seues propostes per a seguir millorant la ciutat estudiar la viabilitat de fer un pla de reforma de la plaça Major. “La plaça Major és el centre neuràlgic de la ciutat, un espai de convivència i generador d’oportunitats que, a pesar de ser el cor de la vila, és també un dels grans empastres que ens van deixar els governs del Partit Popular a la ciutat. Un empastre majúscul per l’impacte social i estètic i també econòmic, amb sobrecostos milionaris”, recorda Javier Serralvo, regidor socialista i membre de la candidatura de José Benlloch. “Un empastre que, no podem oblidar, va suposar l’exili de l’escultura del nostre rei, Jaume I, obre del Fill Predilecte de la ciutat Vicente Llorens Poy”, agrega.


“Els vila-realencs mereixem una plaça Major en condicions òptimes i aquesta obra heretada del PP s’ha demostrat un fracàs, de difícil manteniment i un impacte estètic més que qüestionable. Però tampoc anem a enganyar a ningú, com fan altres: l’obra del PP va costar molts diners de tots els vila-realencs i vila-realenques i no podem permetre més despeses si no estan absolutament estudiades i justificades. Per això, el que volem fer és estudiar la viabilitat d’un pla de reforma de la plaça que millore el que és l’ànima de la ciutat i acabe també amb les despeses continuades en manteniment que va suposar l’ultima reforma del PP, sempre amb responsabilitat i prudència amb els diners de tots els vila-realencs”, afegeix.


En la mateixa línia, l’alcalde Benlloch destaca que la plaça Major, amb la recuperació del mercat al centre i la multiplicació de les activitats arran l’aliança amb la societat, és “un espai vital per a la ciutat, per al retrobament i la dinamització local; un espai generador d’oportunitats”, conclou.

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page