top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Benlloch presenta amb José Bono "el millor equip per a seguir transformant Vila-real"


El millor equip per al millor candidat. L'alcalde Benlloch, candidat socialista a la reelecció en l'Alcaldia de Vila-real el pròxim 28 de maig, ha presentat aquesta vesprada l'equip que l'acompanyarà en la segona transformació de Vila-real i ho ha fet, a més, de la mà d'un dels principals referents del PSOE en l'àmbit nacional, l'ex president del Congrés i ex ministre de Defensa, José Bono, que manté amb Vila-real i amb Benlloch un lligam especial. Aquest complicitat s'ha fet palesa sobre l'escenari del Teatre Tagoba, on Benlloch i Bono han compartit amb un auditori que ha omplit de gom a gom el recinte vivències personals i projecte polític per a seguir fent avançar Vila-real, en un format dialogat i molt pròxim. El secretari general provincial, Samuel Falomir, i el cap de llista socialista a Les Corts per Castelló, Rafael Simó, han assistir a la vetllada, que ha presentat la secretària general de Vila-real, candidata en l'equip de Benlloch i també candidata autonòmica, Silvia Gómez.


"En aquests anys de govern hem viscut una transformació històrica de Vila-real, en modernització, diversificació econòmica i innovació. I ho hem fet a pesar de les cinc crisis que hem gestionat aquests anys, a pesar de la covid, de la guerra d'Ucraïna i de la ruïna de l'herència del PP per la qual hem pagat ja més de 60 milions d'euros entre empastres i deute heretat. Però ens queden per davant molts reptes i una segona transformació de la nostra ciutat amb cor de poble. Ho tenim tot embastat, però necessitem la confiança de la ciutadania per a seguir avançant en tots aquests projectes i necessitem també que Ximo Puig siga el president de la Generalitat, perquè molts dels projectes que tenim en marxa -la residència de discapacitat o el centre de dany cerebral d'Ateneu en la Fundació Dolores Garcia, el centre de FP integrada en Edificació i Obra Civil, el quart institut....- depenen de la Generalitat", argumenta Benlloch.

Durant la conversa, Benlloch ha desvetllat el paper que l'ex ministre Bono va tenir en la decisió de tornar a presentar-se a l'alcaldia. "Benlloch diginifica les sigles del PSOE. En aquests 12 anys ha demostrat de sobres la seua honradesa i la seua capacitat de posar sempre Vila-real per davant de tot, fins i tot en moments personalment molt difícils. Ha sigut capaç de tirar avant Vila-real a pesar dels empastres amb l'urbanisme que va deixar el PP i col·locar Vila-real com la ciutat amb menys atur de tota la Comunitat Valenciana. Això no és per casualitat", ha apuntat Bono, qui ha desvetllat que no participarà pràcticament en actes de campanya en tota Espanya. "Però a Vila-real he volgut vindre", ha repetit l'ex ministre durant l'acte.

"Tenim un gran equip, un equip per a transformar Vila-real de nou. Un equip per a la nova Vila-real del segle XXI que ofererix treball, honradesa, dedicació i, sobretot, molt d'amor pel meu poble, per Vila-real", ha conclós Benlloch.
0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page