top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Compromís per Compromís usa les víctimes del franquisme per atacar l'alcalde de manera mesquina


La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de Vila-real, Miriam Caravaca, ha lamentat la “mesquinesa” i “falta d'ètica” del nou Compromís per Compromís en les seues recents declaracions sobre les polítiques de recuperació de la memòria històrica desenvolupades a Vila-real en els últims anys. “Que perquè algú, l'alcalde en aquest cas, cometa un error i immediatament l'admeta i el rectifique s'atrevisquen a parlar de falta de sensibilitat amb les víctimes del franquisme, quan hem sigut pioners i som referents en memòria històrica, no pot ser qualificat d'una altra manera que de mesquina”, assenyala Caravaca.

"Aquestes declaracions tornen a demostrar, lamentablement, la deriva de Compromís en aquesta legislatura: de Compromís per Vila-real, un partit de govern, responsable i coherent, amb el qual hem aconseguit grans coses per a la ciutat, a un Compromís per Compromís que només pensa en si mateix i en fer mal, encara que per a això haja fins i tot d'utilitzar políticament la memòria de les víctimes del franquisme”.

“La nota de premsa que van enviar sobre aquesta qüestió revela perfectament qui són aquests nous Compromís per Compromís. Primer, acusen l'alcalde de mentir quan el que va haver-hi va ser un error que va ser ràpidament rectificat, fruit de la càrrega de treball i de la situació de pandèmia, ja que la petició va arribar a finals de novembre. Ja ens agradaria haver sentit una rectificació o disculpa pública totes les vegades que s'han equivocat els de Compromís per Compromís, que no són poques. Però ells prefereixen sempre llançar la pedra i amagar la mà”, assenyala Caravaca, qui agrega: “Acusen també l'alcalde de deixadesa amb les víctimes, quan és fals perquè s'està treballant i així s'ha explicat. I acusen l'alcalde de falta de sensibilitat amb la reparació de la memòria, quan tenim un Memorial Democràtic pioner i reconegut en tota la Comunitat Valenciana”.

“Però encara hi ha més, perquè s'atreveixen a posar en boca de regidors paraules que no han dit utilitzant per a això a familiars de víctimes del franquisme. I en una ostentació d'incompetència i irresponsabilitat manifesta diuen que cal demanar ajudes per demanar, que no costa res, quan les subvencions s'han de sol·licitar amb projectes definits i justificar posteriorment les despeses”, argumenta. Per a la secretària d'Organització, això demostra “o bé mala fe o bé una falta absoluta de coneixement o potser fins i tot falta de comunicació entre els propis regidors de Compromís per Compromís, ja que hi ha persones en el grup que sí han governat i han hagut de tramitar subvencions, per la qual cosa haurien de saber com funciona”.

“Per a rematar l'obsessió malaltissa de Compromís per Compromís contra l'alcalde i el govern de Vila-real acaben preguntant-se que a què ha vingut la consellera Pérez Garijo a la ciutat, en lloc d'estar orgullosos que el model d'una entitat social com Tots Units, amb seu a Vila-real, servisca de referent per a tota la Comunitat"

A nosaltres ens va semblar fantàstic que el conseller d'Economia ens acompanyara al desembre en la inauguració de Manantial Vilamico, perquè això significa un suport explícit a les nostres entitats socials, encara que no vinguen directament amb la cartera sota el braç”, rasa la secretària socialista d'Organització.

“En definitiva, una pena que del Compromís per Vila-real amb el qual vam gobernar vuit anys i vam aconseguir importants progressos per a la nostra ciutat a penes quede el nom i ni tan sols sencer. Perquè ja no es pot considerar que siguen per Vila-real i s'han quedat simplement en Compromís per Compromís”, conclou Caravaca.

89 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Kommentare


bottom of page