top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

El Fòrum Vila-real 2030, una plataforma de debat social per a construir junts el futurL'escolta activa és un dels eixos d'acció del PSPV-PSOE de Vila-real i per aquesta raó el programa electoral que abanderen els socialistes inclou la creació del Fòrum Vila-real 2030, una plataforma participativa a manera de ‘think tank’ la principal funció de la qual serà marcar les línies estratègiques de la ciutat per a la dècada vinent.


La diputada autonòmica i membre de la llista del PSPV-PSOE a Vila-real, Sabina Escrig, remarca que “la participació, la aliança amb la societat, està en l'essència del Govern del Canvi i per això volem continuar apostant per donar la veu als veïns i veïnes, per a enriquir amb les seues propostes el nostre projecte de ciutat”.


El Fòrum Vila-real 2030 serà una plataforma de debat d'idees “oberta a la participació de totes aquelles persones que vulguen aportar la seua visió de com creuen que hauria de ser la Vila-real de la dècada vinent”. Aquest ‘tanc de pensament’ permetrà, al mateix temps, “mantindre viu el debat amb els col·lectius locals i canalitzar les seues aportacions per a definir una estratègia sòlida que ens permeta avançar en la mateixa direcció, cap a la Vila-real del futur”, tal com subratlla Sabina Escrig. La candidata socialista insisteix que “aquest govern ha demostrat que sap escoltar i donar la paraula als qui tenen propostes per a generar noves oportunitats a la ciutat”, multiplicant per quatre les ajudes i convenis amb entitats, fins arribar als 3,2 milions d’euros en 2019.


El PSPV-PSOE de Vila-real ja va activar, a manera de primera prova, el Fòrum Vila-real 2030, a través d'una jornada participativa que va servir per a dissenyar algunes de les línies bàsiques del programa de govern que els socialistes presenten a les eleccions d'aquest pròxim 26 de maig

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page