top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Farem un centre de sensibilització i protecció dels animals de companyia


La creació d’un nou centre de sensibilització, protecció i defensa dels animals de companyia és una de les principals propostes que el PSPV-PSOE, amb el candidat i alcalde José Benlloch, desenvoluparà durant els pròxims quatre anys. La proposta pren el testimoni d’altre tipus d’accions impulsades pels socialistes des del govern municipal en els últims anys, com la creació de fins a cinc parc canins o els convenis amb els col·lectius SOS Manada o Gats de Barri, per al control de les colònies de gats.


“Les mascotes són un membre més de les famílies de molts vila-realencs i vila-realenques. Els socialistes sempre hem sigut molt sensibles amb aquesta realitat i, per això, en els últims anys hem impulsat moltes accions per a la protecció dels animals de companyia, la sensibilització i la millora de la convivència, tant amb els veïns i veïnes que tenen mascota com amb aquells que no en tenen”, recorda el candidat Diego A. Vila, qui ha defensat la voluntat dels socialistes de Vila-real de seguir aprofundint en aquestes polítiques. D’aquesta manera, als cinc parcs canins impulsats en els últims anys, se sumarà en el pròxim mandat un nou centre de protecció i sensibilització amb els animals de companyia, on es desenvoluparan també accions formatives i de conscienciació contra les actituds incíviques d’alguns propietaris de gossos. “Es tracta de fer un nou punt de trobada, un espai de convivència on els amants dels animals de companyia puguen trobar diferents tipus d’activitats, de formació, oci o sanitàries, així com impulsar accions de lluita contra l’incivisme i millora de la convivència”, afegeix.


“En els últims anys, des del govern municipal a Vila-real, hem vingut desenvolupant accions de protecció i defensa dels animals de companyia, a través de l’aliança constant amb la societat i el treball d’entitats com SOS Manada i Gats de Barri, a més d’incloure en les contractacions dels serveis de recollida clàusules específiques de sacrifici zero. Hem demostrat que som un equip especialment sensible amb els propietaris de mascotes i també en la lluita contra l’incivisme d’alguns amos. Amb aquest nou centre i en continua col·laboració amb aquests col·lectius, seguirem treballant i aprofundint en aquesta línia”, conclou el candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Vila-real, José Benlloch.

1 visualización0 comentarios
bottom of page