top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Fem memòria: el Vila-real en negre de 2011 (PP) front al Vila-real en + de hui, amb #AlcaldeBenlloch

El PSPV-PSOE de Vila-real llança la campanya “Fem memòria”, una sèrie d'accions per a recordar “com vam trobar Vila-real quan vam arribar al govern municipal en 2011 i com està la nostra ciutat ara”. L'alcalde socialista i candidat a revalidar l'alcaldia, José Benlloch, ha presentat la campanya, que es desenvoluparà amb vídeos, bàners i comunicació social i que contraposa el “passat en negatiu dels governs del PP i el Vila-real en positiu que tenim, gràcies a tota la societat, en 2019”. “És imprescindible que fem memòria del que el PP va fer a Vila-real i el que tenia previst fer i que, gràcies a la ciutat de Vila-real, no van poder”, assenyala.


La campanya està formada per dos tipus fonamentals d'accions, a les quals suma el butlletí llançat pels socialistes fa diverses setmanes. La primera d'elles recull de manera gràfica el que els mitjans de comunicació han dit sobre Vila-real en els últims anys. “No ho diem nosaltres sinó els mitjans, de manera clara i objectiva: en 2011 trobem titulars que ens recorden, per exemple, que, si no fóra pel govern del canvi, hui tindríem un Servei Municipal d’Esports privatitzat o una Biblioteca sense llibres”, assenyala. Els sobrecostos i el “empastre” de la plaça Major, la paràlisi de la piscina del Termet, les sentències milionàries per l'urbanisme del PP o l'obertura de judici pel cas Piaf són uns altres dels titulars per a “fer memòria” del Vila-real de fa vuit anys. En el costat contrari, al “Vila-real en +”, els titulars de premsa parlen d'una nova Ciutat Esportiva Municipal amb més de 2.500 usuaris, el lideratge en creació d'ocupació, el pagament del deute de la BUC per part del Consell de Ximo Puig, l'autobús urbà gratuït o la ronda Sud-oest.


"No votar a Ximo Puig és possibilitar que els triglodites puguen sumar i fer-nos retrocedir dècades arrere"

D'altra banda, la campanya “Fem memòria” llançarà a través de xarxes socials i la web alcaldebenlloch.com una sèrie de 10 vídeos que analitzaran per àrees el canvi experimentat a Vila-real en aquests últims quatre anys. La sèrie arranca amb un repàs a la situació urbanística heretada i la realitat actual, al qual seguiran altres vídeos curts, d’aproximadament 1.30 minuts, sobre temàtiques com el patrimoni, el Termet, les instal·lacions esportives o l'aliança amb la societat civil.
“L'urbanisme del PP ha sigut la gran xacra de Vila-real. És molt important que tinguem un govern seriós, estable, al marge de xantatges i embolics de partits polítics, que puga continuar fent front amb solvència a aquesta realitat, i evitar que els causants d'una situació que va estar a punt d'arruïnar la ciutat tornen, perquè la seua prioritat no serà defensar els interessos de Vila-real sinó els seus propis”, alerta Benlloch.


És molt important que tinguem un govern seriós, estable, al marge de xantatges i embolics de partits polítics

L'alcaldable també adverteix de la necessitat de fer memòria en relació als governs de Madrid i València. “No votar a Ximo Puig és que tornen els del saqueig de Ciegsa, els passejos en Fórmula 1 que no pagaven a ningú... que s'ajunten a més amb els que volen retrocedir dècades arrere en quotes de benestar i drets socials. Si no tenim un govern fort del PSOE pot passar el mateix que a Andalusia, on ja molta gent està penedida. No votar a Ximo Puig és possibilitar que els triglodites puguen sumar i fer-nos retrocedir dècades arrere. No votar a Pedro Sánchez és el mateix: possibilitar que torne un partit condemnat per corrupció, que cada divendres retallava drets i augmentava la desigualtat i la injustícia social, que a penes hem tingut temps de revertir en aquests mesos. Aquesta és la vegada en aquesta etapa democràtica que més ens juguem: un model basat en les persones o un model que només planteja protegir als que més tenen”, conclou.15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Σχόλια


bottom of page