top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

L'Alcalde Benlloch lamenta la politització per part del PP de la Peregrinació a Torrehermosa

Vila-real i Torrehermosa estan unides per la figura de Sant Pasqual i també per la Confraria de la Puríssima Sang, que, des de fa 10 anys, organitza la Peregrinació Quaresmal i el Via Crucis a la ciutat natal del nostre patró. L'Alcalde Benlloch ha anunciat la intenció de potenciar aquesta jornada de trobada i germanor, amb l'edició d'un llibre i buscar vies per a l'agermanament amb el municipi i la protecció del Via Crucis.


Però no tots es preocupen de la mateixa manera per estretar els lligams d'unió i donar el valor que mereix a aquesta jornada. Malauradament, el PP ha volgut aprofitar la participació del portaveu, Héctor Folgado, per primera vegada en la peregrinació per a fer política de la més baixa: esborrant la participació d'altres regidors i de l'Alcalde Benlloch, fins i tot de les autoritats de Torrehermosa, les Corts aragoneses i la Diputació de Saragossa.


Hi ha dues formes molt diferents d'actuar i de ser: la de Folgado, que esborra a qui no pensa com ell, i la d'Alcalde Benlloch, que compta amb totes i tots. En este vídeo, la diferència és clara.


3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page