top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

La pinza de PP i Compromís contra l'alcalde Benlloch no ens callarà!

La coordinadora de campanya, Sabina Escrig, i el portaveu del comitè electoral del PSPV-PSOE de Vila-real, Javier Serralvo, han comparegut aquest matí després de la reunió d'urgència del Comitè Electoral celebrada anit per denunciar "l'assetjament" al qual Compromís i Partit Popular estan sotmentent a l'alcalde i candidat socialista de Vila-real, José Benlloch. "Volen tancar a l'alcalde en el despatx perquè no tenen projecte", ha assenyalat Escrig. "Mentre nosaltres escoltem a la ciutadania i eixim al carrer per a seguir construint, junts i juntes, la Vila-real que volem, altres només es dediquen a denunciar, en una pinza de Compromís per Compromís i PP contra l'alcalde Benlloch i els socialistes", afegeix."Una pinza tant del PP de Casabó i Folgado -la mano que mece la cuna, responsable directe dels empastres del PP que ens han costat ja més de 60 milions d'euros i que ara segueix menejant els fils des del número cinc de la candidatura- com de Compromís. I això és el que més malament em sap, que este Compromís per Compromís que ja no reconec i que no es pareix en res al Compromís de Pasqual Batalla, Xavier Ochando o Gemma Gil, se sume al PP", lamenta la coordinadora, per a qui "l'únic objectiu de Compromís és tancar a l'alcalde al despatx". "I així ho demostra la denúncia que van presentar a la Junta Electoral contra la inauguració del alberg de Càritas. Perquè lo que va demanar la senyora Fajardo és que la Junta Electoral prohibira participar en la inauguració als membres del govern municipal; no a la corporació, només a l'alcalde i als regidors i regidores del govern", detalla Escrig. "Però li va eixir el tir per la culata, perquè la Junta Electoral ha demanat que s'abstinguen els membres de tota la corporació, ella inclosa".
"Però és que hi ha més", agrega. "Diuen també que l'alcalde ha decidit unilateralment posar el nom de nou barri dels Evangelistes. La que va fer fa uns mesos un comunicat criticant que els regidors i regidores no treballen resulta que és la que pareix que es dedica a cobrar i viure la vida. Perquè o no sap el que fa o menteix", lamenta Escrig. La coordinadora es refereix així al fet que el projecte del nou barri dels Evangelistes forma part dels 68 projectes de l'Agenda Urbana de Vila-real que la propia Fajardo i Compromís va aprovar en el Ple municipal. "O menteix o no llegeix el que vota. I això demostra un menyspreu als tallers i les persones i enitats que van participar en el procés. L'Agenda Urbana és dels ciutadans i ciutadanees de Vila-real. Això demostra que Compromís no té cap projecte per a Vila-real i que el seu únic objectiu és tancar al despatx a l'alcalde que ha tirat endavant el poble de Vila-real front als empastres del PP de Casabó i Folgado i en la crisi de la covid i la guerra d'Ucraïna. A aquest Compromís que no el conec. No és el Compromís que governava amb nosaltres, que estava amb la gent i no es dedicava a fer circs". "Nosaltres el que anem a fer és continuar treballant, escolanta a la ciutadania, perquè Vila-real avance, per eixa ciutat amable, social, justa, igualitària i participativa", conclou.


Per la seua banda, el portaveu del comitè electoral ha lamentat el "ridícul que Compromís per Compromís està fent en els últims anys". "El colom, els pins, a vore en quina fila se seu un regidor o un altre, ara faltava lo de Càritas...". "Sempre hi ha hagut pinzes contra els socialistes en diferents àmbits i nivells i ara el que tenim és una nova pinza del PP i Compromís contra el PSPV-PSOE de Vila-real i l'alcalde Benlloch. "Què pretenen amagar o de què volen desviar l'atenció amb aquestes denúncies?", es pregunta Serralvo. En aquesta línia, el soclaista recorda que "quan l'alcalde trau totes les sentències i empastres del PP de Casabó i Folgado, que ens han costat ja més de 60 milions d'euros, no obrin la boca. Encara no han dit res, quan fa més d'un any que tenen tota la documentació al seu abast", reitera.


10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page