top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Més i millor mobilitat amb el futur intercanviador de transport a la plaça de l'estacióLa mobilitat sostenible està entre les prioritats de l'estratègia de ciutat que ha traçat el PSPV-PSOE de Vila-real i per això un dels projectes que els socialistes escometran en la pròxima legislatura si revaliden la confiança dels electors serà la remodelació de la plaça de l'estació del ferrocarril per a habilitar un intercanviador de transport.


L'actual regidor de Territori i Mobilitat a l'Ajuntament i número 3 de la candidatura del PSPV-PSOE, Emilio Obiol, explica que aquesta actuació comportarà un nou avanç en l'aposta per la mobilitat sostenible que el Govern del Canvi ha iniciat amb la posada en funcionament de l'autobús urbà. “Hem fet realitat un servei d'autobús eficaç i eficient, amb dues línies que permeten la connexió dels diferents barris de la ciutat, fins i tot arribant fins al Termet, completament gratuït de manera pionera i que ha demostrat la seua utilitat, perquè respon a les necessitats dels usuaris”, incideix Obiol.


Però els autobusos ‘groguets’ són només l'arrencada del pla de mobilitat sostenible dels socialistes de Vila-real. A més de consolidar i millorar aquest servei per a estendre encara més el seu ús, el PSPV-PSOE continuarà implementant l'estratègia de foment del transport públic amb “la remodelació de la plaça exterior de l'estació de ferrocarril, regenerant urbanísticament aquest entorn, i creant un intercanviador de transport, en el qual confluirien les línies d'autobús tant urbà com interurbà, a més de comptar amb un punt de préstec de bicicletes Bicivila’t”, explica el candidat socialista. Tot amb l'objectiu de “fomentar l'ús del transport públic, millorant les connexions i facilitant als usuaris la possibilitat de desplaçar-se amb diferents mitjans tant per la ciutat com per l'àrea metropolitana”, assenyala Obiol.


Al mateix temps, el candidat del PSPV-PSOE recorda que “continuarem reivindicant davant el Govern central la millora d'estació de ferrocarril, amb la substitució de la passarel·la elevada per un pas subterrani, per a donar solució al ‘empastre’ que ens va deixar el Partit Popular i que ocasiona continus problemes als usuaris del tren”.

5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page