top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Més zones verdes i una nova piscina per a la salut i l'esportLa millora dels espais urbans i el reforç de la marca Vila-real, Ciutat de la Salut i l'Esport són prioritats bàsiques per al projecte del PSPV-PSOE de Vila-real. Per això, el programa de la candidatura liderada per l'alcalde José Benlloch inclou entre les seues propostes un nou pla de millora de parcs, jardins i voreres així com la posada en funcionament de la nova piscina Aquasalud.


La inversió en via pública que pretén dur a terme el PSPV-PSOE de Vila-real dedicarà una injecció important al desenvolupament d'un pla de millora de jardins i creació de noves zones verdes. L'actual regidor de Serveis Públics i membre de la candidatura socialista, Francisco Valverde, assenyala que “la nostra prioritat sempre ha sigut fer de Vila-real una ciutat que avança en qualitat de vida, amb més espais urbans per al gaudi, una ciutat pensada per a les persones”. En aquest sentit, Valverde detalla que el nou pla de millora de parcs i jardins permetrà “continuar invertint en espais verds existents, com hem fet ja en aquesta legislatura al parc de la Muntanyeta o en la Mayorazga, per citar alguns exemples”. Però, al mateix temps, tal com subratlla el candidat socialista, “desenvoluparem nous projectes com la nova zona verda que permetrà crear un corredor per als vianants entre el col·legi Concepción Arenal i l'aulari d'Infantil d'aquest centre educatiu”. També es plantejarà la creació de noves zones verdes en àrees més cèntriques de la ciutat, localitzant espais viables per a aquestes noves dotacions.


El programa del PSPV-PSOE de Vila-real també inclou continuar amb el pla d'accessibilitat, adequant progressivament totes les voreres de la ciutat, i continuar invertint en la conversió parcial en zona de vianants de carrers en el centre de la ciutat, “un sistema que permet donar prioritat al vianant i facilita una mobilitat més sostenible”, incideix Valverde.En l'àrea de salut i esport, el projecte socialista per a Vila-real compta entre les seues propostes l'obertura d'una nova piscina, a través del projecte Aquasalud. La campiona autonòmica de BTT i component de la candidatura socialista, Aida Beteta, explica que “gràcies a la gestió del govern socialista en els últims anys, Vila-real està en disposició de comptar amb una nova piscina per a albergar activitats aquàtiques vinculades a la salut”. Es tracta de les instal·lacions d'un antic gimnàs privat de la ciutat, amb els propietaris de la qual l'actual equip de govern socialista ha aconseguit un acord de lloguer per a poder obrir l'espai Aquasalud. Segons Beteta, “és un projecte pioner, que comptaria amb el suport de la Generalitat Valenciana, per a realitzar programes de rehabilitació a través de teràpies aquàtiques i que a més permetria ampliar l'oferta esportiva de Vila-real”. “Amb aquest projecte, Vila-real disposaria d'un total de quatre piscines que, sumades a la resta d'instal·lacions esportives, que s'han multiplicat en els últims anys, consolidarien a Vila-real com la ciutat amb millors infraestructures per a la pràctica de l'esport a la província”, conclou Beteta.

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page