top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Obiol demana a Compromís per Compromís que “deixe de fer el ridícul” apropiant-se de projectes

El regidor del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Vila-real Emilio M. Obiol, responsable de Territori en l'Executiu que lidera José Benlloch, ha lamentat el “ridícul intent” d'aprofitar-se del treball alié evidenciat per “Compromís per Compromís” en les últimes hores, tractant de fer passar per iniciativa pròpia el projecte d'estació d'autobusos i intercanviador de transports en el qual el consistori vila-realenc treballa des de l'any 2014. “Estem treballant des de fa molt temps a fer possible aquest projecte i s'ha presentat, tractat i debatut en la Junta Local de Govern quan ells comptaven amb no un sinó dos tinents d'alcalde. Què està dient ara?”, es pregunta Obiol.“I no sols en juntes de govern. És que una senzilla cerca d'hemeroteca en el navegador, revela que estem treballant en aquesta iniciativa de mobilitat sostenible des de l'any 2014, amb diverses aparicions en premsa del projecte bàsic i fins i tot quanties”, argumenta el regidor socialista. “És realment preocupant la falta de projecte de ciutat que demostra cada dia aquest Compromís desorientat i radical que ja no és Compromís per Vila-real, aquell amb el qual vam aconseguir grans avanços per a la nostra ciutat; ara és, senzillament, Compromís per Compromís”, agrega Obiol. “No tenen projecte ni idees pròpies per a Vila-real i per això es dediquen a copiar sense rubor els projectes del govern municipal i del PSPV-PSOE; un intent francament ridícul que només demostra que no tenen res a oferir”, incideix, qui recorda que el projecte d'estació d'autobusos i intercanviador de transports va formar part del programa electoral socialista en 2015 i en 2019. “O és que ara resulta que ens fan ells el programa?”, lamenta.

“És moment que Compromís per Compromís deixe de fer el ridícul i es pose a treballar, que s'interesse per conéixer la ciutat, el terme municipal, per saber com es gestiona, si és que en poc més d'un any ho han oblidat. Eixa és la seua obligació”

“Afortunadament, nosaltres no hem esperat que Compromís per Compromís tinga la brillant idea de fer una estació d'autobusos en l'estació del ferrocarril. Portem anys treballant i això ha fet possible que, hui, el Govern d'Espanya invertisca prop de 200.000 euros en la millora i condicionament del pàrquing de l'estació, pas previ per a poder escometre l’intercanviador de transports; una aposta per la mobilitat sostenible en la línia en la que treballem des de fa anys, amb iniciatives com l'autobús públic gratuït”, conclou Obiol.

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page