top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Una Agència de Reindustrialització per a seguir avançant en el Pla de Reindustrialització localEl PSPV-PSOE de Vila-real habilitarà una Agència de Reindustrilizació amb l'objectiu de continuar avançant en l'estratègia ja iniciada en l'actual legislatura per a potenciar el desenvolupament i millora de les zones industrials de la ciutat i atraure noves empreses.


L'Agència de Reindustrialització forma part del programa que els socialistes de Vila-real volen implementar durant la pròxima legislatura per a consolidar el creixement econòmic local. Aquest òrgan permetrà “vertebrar totes les accions que es duguen a terme des de l'Ajuntament i facilitar la col·laboració i coordinació amb les iniciatives del sector empresarial”, segons assenyala Xus Madrigal, membre de la candidatura del PSPV-PSOE. “La indústria és el principal motor econòmic de la ciutat, la indústria crea llocs de treball estables i de qualitat i hem d'apostar per la implantació de noves iniciatives empresarials i facilitar el desenvolupament d'aquelles que ja estan en marxa”, detalla Madrigal.


Dins de l'estratègia de reindustrialització, una peça fonamental seran els projectes per a modernitzar els polígons industrials. “El govern socialista liderat per l'alcalde, José Benlloch, ja ha establit les bases perquè Vila-real aconseguisca l'excel·lència en les seues àrees industrials”, recalca Xus Madrigal, qui recorda que “s'han aconseguit prop de 3 milions d'euros d'inversió a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a millorar cinc zones industrials, uns projectes que es desenvoluparan durant els pròxims mesos”.


“Estem en un moment crucial en aquest Pla de reindustrialització de la ciutat i per això no podem arriscar-nos al fet que un Ajuntament bloquejat per falta d'una majoria estable puga truncar aquestes accions”, apunta el candidat socialista. Així mateix, recorda que ha sigut un govern socialista en la Generalitat Valenciana el que ha desbloquejat el projecte de la ronda Sud-oest, una infraestructura fonamental per al sector empresarial de Vila-real i la comarca, que també veurà la llum en els pròxims mesos “i no podem permetre'ns que la inestabilitat política bloquege aquesta obra”.


L'Agència de Reindustrialització tindrà també entre les seues funcions atraure noves inversions empresarials, obrint la porta a la diversificació, així com facilitar la transformació digital de la indústria local. “És necessari avançar en el camí que ja s'ha obert, amb modificacions de les normes urbanístiques perquè la indústria local puga escometre projectes d'ampliació o de desenvolupament de noves iniciatives”, conclou el candidat socialista.

9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page