top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Una Agència Local de la Innovació per a seguir sent lídersEl lideratge de Vila-real com a primera Ciutat de la Ciència i la Innovació de la província es veurà reforçat amb el projecte que el PSPV-PSOE presenta per a la pròxima legislatura i que inclou la creació d'una Agència Local de la Innovació. “Aquest òrgan es constituirà com la conseqüència natural de totes les accions que el Govern del Canvi ha desenvolupat des de 2011 per a fer de Vila-real una ciutat moderna, que ha sigut capaç de trobar en la innovació un motor amb el qual generar noves oportunitats de riquesa i ocupació”, detalla l’actual tinent d'alcalde i número 2 de la candidatura socialista, Silvia Gómez.


L'Agència Local d'Innovació permetrà “impulsar, canalitzar i coordinar iniciatives tant des de l'àmbit públic com el privat per a continuar generant un ecosistema innovador a Vila-real”, subratlla Gómez, qui recorda que Vila-real “ha demostrat en aquests huit anys la seua capacitat d'avançar en aquest model de ciutat, aconseguint a més la presidència de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, al front de la qual està l'alcalde, José Benlloch”. A més, aquesta agència serà una peça fonamental per a fer realitat reptes a curt i mitjà termini com l'acord amb Huawei per a assajar el desplegament de la tecnologia 5G.


La Fira Destaca ha sigut un altre “èxit” de Vila-real com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, “una fira de transferència científica i tecnològica que és pionera en la Comunitat Valenciana i un referent a nivell nacional, gràcies a la qual nostres empreses poden mostrar al món els seus avanços i nodrir-se al mateix temps de la experiència i les innovacions que es realitzen fora de les nostres fronteres”, explica Silvia Gómez.


Les accions per a acostar la ciència als més joves o el projecte Vila-real Living Lab, per a transformar la ciutat en un gran ‘laboratori’ d'idees i avanços tecnològics d'empreses, impulsant sobretot el talent local, són uns altres dels “assoliments” del Govern del Canvi.


“Ara –remarca Gómez- no podem arriscar-nos al fet que, amb un canvi de govern i l'entrada de nous partits sense experiència, tot aquest treball quede paralitzat o el que és pitjor, que es destruïsca tot el que hem aconseguit”. “Tenim un Govern central socialista, una Generalitat Valenciana socialista, que estan compromesos amb el projecte de Ciutat de la Ciència i la Innovació de Vila-real, és una oportunitat que no podem desaprofitar”, incideix la candidata del PSPV-PSOE.

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page