top of page

RESPONSABILITAT AMB ELS DINERS DE ToTs

L'Ajuntament de Vila-real estava a punt de ser intervingut en 2011, amb un 74% d'endeutament. L'Alcalde Benlloch i el govern del canvi han treballat per sanejar els comptes municipals, d'una manera responsable i prudent, lluitant cada euro dels vila-realencs on ha fet falta i amb transparència. El resultat és hui uns comptes municipals sanejats i un endeutament del 60%, a pesar d'haver hagut de pagar més de 25 milions d'euros per l'urbanisme depredador del Partit Popular. 

Junts, fem Vila-real

Gràcies per participar!

Autoritze el PSPV-PSOE a tractar les meues dades de caràcter personal per a les finalitats d'aquesta sol·licitud i no seran tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquesta finalitat, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les seues dades són necessàries per a tramitar la seua sol·licitud i autoritza el PSPV-PSOE  a comprovar-los. No se cediran a cap tercer excepte per obligacions legals.

Autoritze el PSPV-PSOE a nomenar-me simpatitzant del partit i a mantindre les meues dades de caràcter personal amb finalitats d'arxiu, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

bottom of page