top of page

Vaig nàixer a Vila-real, a la casa que el meu pare va construir al barri de l'Hospital i on, molts anys després, obriria el meu despatx d'advocat. Del barri guarde records entranyables: l'Escola dels Cagons, l'església dels Franciscans i el convent de les Dominiques, als quals m'uneix un vincle especial, o el col·legi Pasqual Nácher, on vaig fer Primària, em van veure donar les primeres passes. 

 

D'aquella època conserve dues de les aficions que m'han acompanyat sempre: la fascinació per les ciències i la passió per l'esport. La tercera de les meues passions, la política, em va venir a l'encontre a l'institut Francesc Tàrrega, on vaig estudiar Batxillerat i COU i on vaig tenir la sort de, a partir de representar els estudiants en diferents organismes locals, conéixer l'ex alcalde Enrique Ayet, amb qui vaig descobrir que la política pot fer canviar el món i millorar la vida de la gent.

 

Amb aquesta mateixa idea de justícia social, vaig  estudiar Dret a la Universitat Jaume I, una carrera que vaig poder estudiar gràcies a beques i a treballs que vaig anar compaginant per ajudar l'economia familiar. He exercit 12 anys com a advocat, una professió apassionant que reprendré quan acabe la meua etapa política. Emprenedor i treballador sempre per compte propi, he estat també durant tres anys en el sector del comerç internacional, cosa que m'ha permés entrar en contacte amb diversos països arreu del món.

 

La meua vinculació amb l'Ajuntament de Vila-real comença al 2003. Vaig ser vuit anys regidor i portaveu municipal del PSPV-PSOE fins que l'11 de juny de 2011 vaig prendre possessió com a alcalde de Vila-real, responsabilitat que els ciutadans em van tornar a encomanar al 2015 i 2019 i que centra tots els meus esforços. He estat portaveu del grup socialista de la Diputació Provincial, a més de diputat en les Corts Valencianes, vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i president de la delegació espanyola CPLR en el Consell d'Europa, que m'han permés defensar millor els nostres interessos com a poble.

bottom of page