L'any 2011, el canvi va a arribar a Vila-real. Després de 16 anys foscos de governs del PP -serveis públics desmantellats, increment del 20% anual de la contribució, empastres urbanístics, balafiament..., de la mà del govern del canvi vam començar a construir, JUNTS, una Vila-real en positiu.

 

Són moltes les coses que hem aconseguit, entre totes i tots, en els últims vuit anys, i moltes més les que ens queden encara per davant. Però reconeixem que necessitem millorar. Per això, durant el procés d'elaboració del programa electoral, hem recollit, a travès del Fòrum Vila-real 2030, les propostes ciutadanes, que incorporem al programa. 

 

Aquest és el nostre compromís amb tu per a construir, junts, la Vila-real del 2030.

pàgina_1.jpg

Continuem amb el canvi

El canvi iniciat en 2011 a Vila-real no està complet: queda molt per fer. Vila-real, com a ciutat viva i dinàmica, afronta nous i importants reptes. El nostre programa és un compromís de continuar amb el canvi iniciat en 2011: un estil de govern pròxim, dialogant, responsable i humil. 

En marxa

Els projectes tarden a fer-se realitat i res està assegurat. Una majoria estable del PSOE és l'única manera de garantir que el tren dels projectes en marxa arribe a destinació. La victòria del PSOE a Espanaya i al País Valencià obri una oportunitat històrica de sintonia entre administracions.

Nous projectes

La Vila-real del 2030 serà una ciutat que no deixarà d'avançar, en aliança amb la societat. A través del Fòrum Vila-real 2030 hem escoltat la ciutadania i tenim projecte per a continuar construint, junts, la ciutat per a les persones i generadora d'oportunitats del futur.