top of page
BENLLOCH-5987 editado.jpg

JOSÉ BENLLOCH

Sóc advocat i alcalde de Vila-real des de l'any 2011. Apassionat de l'esport, l'antropologia i, sobretot, del nostre poble. Tenim il·lusió, projecte, experiència i equip.

2. Silvia Gómez.jpg

Silvia Gómez

Vaig nàixer a Lugo, encara que és a Vila-real on m'he criat, en particular al barri de l'Hospital. Estic casada, tinc un fill i em presente també com a diputada en Les Corts.

3. Emilio M. Obiol.jpg

Emilio M. Obiol

Sóc professor d'Anàlisi Geogràfica Regional al departament de Geografia a la Universitat de València i membre fundador de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local. 

4. Sabina Escrig.jpg

Sabina Escrig

La meua gran passió és l'escriptura. En l'àmbit laboral, sóc administrativa, amb llarga trajectòria al món associatiu local. Diputada autonòmica i ciutadana del món

5. Jesús Madrigal.jpg

Jesús Madrigal

49 anys, casat i pare de dos fills. Aficionat a l'esport i vinculat al Club Atletisme des dels 10 anys. He treballat als sectors ceràmic i l'audiovisual, amb empresa pròpia. Forme part de l’equip de l’Alcalde Benlloch com a regidor.

6. Noelia Samblás.jpg

Noelia Samblás

Nascuda a Vila-real l’any 1984, sóc llicenciada en Publicitat (UJI) i experta en Protocol (UNED). La història, les tradicions i la cultura locals han estat sempre presents en la meua família. En 2018 vaig ser mare del meu primer fill.

7. Antonio Marín.jpg

Antonio Marín

M'incorpore al projecte de Benlloch per a Vila-real amb el desig d'aportar la meua experiència en l'àmbit de la gestió de les polítiques públiques de benestar social. Sóc psicòleg i membre de la Unitat de Mediació Intrajudicial.

8. Miriam Caravaca.jpg

Miriam Caravaca

Socialista convençuda, casada i mare de dos fills. He estat acompanyant l'equip de l'Alcalde Benlloch com a regidora. Vaig ser presidenta de l'associació de veïns del meu barri, l'Hospital.

9. Javier Serralvo.jpg

Javier Serralvo

De formació, tècnic en Comptabilitat i professionalment, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Vila-real, en excedència des que al juny de 2003 vaig entrar com a regidor socialista. Estic casat i tinc dues filles.

10. Anna Vicens.jpg

Anna Vicens

Vaig nàixer el 1992. He estat alumna de la Consolació, on he participat en associacions juvenils, i de Miralcamp. He treballat com a hostessa en el Villarreal CF. Tinc una filla i sóc regidora a l'Ajuntament.

12. Ana Torres.jpg

Ana Torres

Sóc licenciada en Belles Arts per l'UPV i estudie un Màster en Gestió Cultural en la UOC. A més, sóc empresària immobiliaria, disenyadora i publicista. Estic compromesa amb la igualtat i són amant dels animals.

14. Inmaculada Cerdá.jpg

Inma Cerdá

La presidència de l'Associació d'Aturats de Vila-real és la meua faceta pública més coneguda. A més, tinc el Certificat de Professionalitat de Gestions Administratives.

11. Javier López.jpg

Javier López

Actualment estudie Dret en l'UJI. Estic molt implicat en les festes de Vila-real des de la Junta i des de la Cofradía del Santísimo Cristo del Hospital. A més, col·labore en diferents associacions de Vila-real.

13. Diego A. Vila.jpg

Diego A. Vila

Vaig nàixer el 1982 al barri del Progrés. Tècnic superior en animació d'activitats físiques i esportives, la meua trajectòria professional passa pel sector privat. Forme part de la Confraria de Jesús Nazareno.

15. Juan Luis Sánchez.jpg

Juanlu Sánchez

M'apassiona la filosofia i la seua capacitat per a ajudar-nos a pensar, a unir-nos a través del diàleg, respectant la diferència i potenciant les coses que ens uneixen com una gran tribu. Tribu que tracta de fer un món millor, amb la política com a millor ferramenta. 

16. Mónica Mañas.jpg

Mónica Mañas

Nací en Castellón en 1975. Con 18 años empecé a trabajar para pagar mis estudios. Con menos de 20, monté mi empresa y desde 1990 trabajo como coordinadora de Seguridad Vial en autopistas Aumar. He formado parte de La Lira y de Cruz Roja. Vivo con mi pareja y mi hija en Vila-real.

17. Darío Martín.jpg

Darío Martín

Director de proyectos europeos y Agenda Urbana, soy coordinador de Gobierno del Ayuntamiento de Vila-real y abogado especialista en Administración Pública.

18. Carmen Gloria Pitarch.jpg

Carmen Gloria Pitarch

Trabajo como modista en el sector privado y como autónoma. Además, poseo formación en la cura de personas dependientes. Estoy plenamente comprometida con el proyecto socialista para Vila-real.

19. Pau Ayet.jpg

Pau Ayet

Actor i director vinculat a les arts de carrer des de fa 24 anys. Inquiet per naturalesa, he desenvolupat dissenys tècnics per a una gran diversitat d’espectacles i el món audiovisual.

20. Maria Dolores Vicens.jpg

María Dolores Vicens

De mí puc dir que tinc 68 anys i vaig treballar com a comercial administrativa en una empresa del sector ceràmic. Estic en la candidatura perquè tenim el millor candidat, el millor equip i el projecte de ciutat més sòlid.

21. Jordi Monfort.jpg

Jordi Monfort

Sóc dissenyador gràfic i fotògraf. Vaig formar part de l'Agrupament Scout Sant Pasqual de Vila-real i del Club de Rol Torre Motxa. Sempre que puc tracte de mostrar la meua obra artística en exposicions, dins i fora de Vila-real.

22. Mari Carmen Bellmunt.jpg

Mª Carmen Bellmunt

Tinc 71 anys, estic jubilada i separada. He estudiat Comerç i Secretariat Internacional i he treballat en el sector privat. M'apassiona la Psicologia i la medicina natural. Activista social, forme part d'entitats com Creu Roja, Mans Unides o grups de dones.

23. Salvador Capella.jpg

Salvador Capella

Ejercí como profesor hasta mi jubilación. También desempeñé mi labor como concejal en el Ayuntamiento de Vila-real entre los años 2003 y 2007.

24. Rosario Royo.jpg

Rosario Royo

Estic molt orgullosa de tots els anys que he traballat com a regidora al costat de l'alcalde Benlloch. Confie en el projecte socialista pròxim, participatiu i dialogant.

25. Eduardo Pérez.jpg

Eduardo Pérez Arribas

Llicenciat en Geografia i Història, em dedique a la docència a l'IES Francesc Tàrrega i la UNED. Autor de diversos llibres i articles i tertulià esportiu a Teve4. Regidor en diverses legislatures.

bottom of page