top of page

PERSONES

El projecte socialista a Vila-real mira als ulls a les persones. Són moltes les accions que hem portat a terme per millorar la vida dels vila-realencs i vila-realenques, amb més de 17 milions d'euros invertits només en convenis directes amb les entitats socials, ajudes directes, la creació pionera del menjador escolar a l'estiu o la posada en marxa del primer banc d'habitatge social. 

Junts, fem Vila-real

Gràcies per participar!

Autoritze el PSPV-PSOE a tractar les meues dades de caràcter personal per a les finalitats d'aquesta sol·licitud i no seran tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquesta finalitat, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les seues dades són necessàries per a tramitar la seua sol·licitud i autoritza el PSPV-PSOE  a comprovar-los. No se cediran a cap tercer excepte per obligacions legals.

Autoritze el PSPV-PSOE a nomenar-me simpatitzant del partit i a mantindre les meues dades de caràcter personal amb finalitats d'arxiu, segons el Reglament (UE) 2016/679 i la seua normativa de desenvolupament de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

bottom of page