top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

El PSPV-PSOE de Vila-real aposta per la joventut amb propostes sobre oci, habitatge i bonificacions

El PSPV-PSOE de Vila-real aposta per les polítiques de joventut com un dels pilars del seu programa electoral. L'alcalde i candidat socialista, José Benlloch, ha desgranat algunes de les propostes que durà a terme durant la pròxima legislatura si revalida la confiança de les vila-realenques i vila-realencs i ha presentat al jove Javier López, de 21 anys, com a futur regidor de Joventut si el PSPV-PSOE continua governant a la ciutat.

Benlloch ha recordat tot el treball realitzat en els últims anys per a donar resposta a les necessitats i inquietuds dels més joves i de manera especial ha incidit en l'impuls a les zones d'oci, amb els dos centres comercials situats en els accessos a la ciutat. El candidat socialista a l'Alcaldia ha explicat que “volem continuar estimulant la implantació d'establiments comercials i de cadenes d'alimentació en aquestes àrees, que denominarem Séquia Major Carinyena (zona sud-est-Palau de Justícia) i Sequiola de Solades (zona nord-est-Maiorasga)”. “La nostra proposta passa per situar aquests centres comercials i àrees d'oci en punts pròxims al nucli urbà, als quals es pot accedir fàcilment caminant o amb el nostre bus Groguet, de manera que els nostres joves no hagen d'anar-se a altres poblacions per a gaudir d'una oferta d'oci”, remarca.

Per part seua, Javier López explica que “la joventut som el futur però també el present, i en el PSPV-PSOE de Vila-real tenim moltes propostes per a atendre les necessitats de la gent jove”. Sobre aquest tema, ha apuntat algunes com el Pla d'Habitatge, per a facilitar que la joventut puga emancipar-se, bonificacions en diferents serveis municipals a través de la implantació d'una Targeta Jove, o la creació d'una Escola Municipal d'Arts Audiovisuals, “en la qual potenciarem la creativitat i el talent dels joves a través de les noves tecnologies”. Finalment, Javier López ha anunciat que si governen, els socialistes crearan el Consell de la Joventut, un “òrgan fort que serà el fòrum en el qual s'escoltaran les propostes dels joves perquè s'impliquen i siguen part de la ciutat, la nova Vila-real del segle XXI, que entre tots i totes construirem”.

33 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page