top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Apostem per l'esport i la salut, amb la futura pista d'atletisme i de ciclisme



La candidatura del PSPV-PSOE de Vila-real, que lidera l'alcalde José Benlloch, ha presentat els eixos del seu programa en matèria d'esports i salut, que comptarà amb la construcció d'una pista d'atletisme i ciclisme com a principal projecte per a la pròxima legislatura. 

L'alcalde i candidat, José Benlloch, ha comparegut en la Ciutat Esportiva Municipal (CEM), una de les infraestructures que ha executat l'actual equip de govern, al costat dels membres de la candidatura socialista Silvia Gómez i Javier Serralvo, els qui han estat al capdavant de la Regidoria d'Esports durant els últims huit anys, i al costat de Jesús Madrigal, que s'incorpora a la llista del PSPV-PSOE per a les eleccions del 26 de maig. 

Benlloch ha insistit en la necessitat de mirar arrere per a veure “com vam trobar la ciutat, tot el que hem sigut capaces de construir i tot el que queda per fer”. En aquest sentit, ha avançat que l'aposta per l'esport i la salut continuarà sent fonamental en el projecte socialista per a la pròxima legislatura. Per a això es continuarà treballant en dos eixos fonamentals: la ciutat de la salut i l'esport, “amb noves infraestructures, més activitats, suport als clubs i convenis amb entitats”; i l'esport com a oportunitat, “amb esdeveniments esportius que creen economia i que hem de continuar potenciant”.

En matèria de noves infraestructures, el principal projecte, tal com ha apuntat Jesús Madrigal, serà la construcció de la pista d'atletisme i ciclisme, el disseny del qual està ja pràcticament definit i s'ha perfilat en col·laboració amb els clubs i amb el campió del món de ciclisme en pista, el vila-realenc Sebastián Mora. El candidat i alcalde, José Benlloch, ha advertit que per a dur a terme aquests projectes “aspirem a una majoria absoluta” perquè “la ciutat necessita estabilitat per a continuar liderant”. “Aquesta ciutat té un futur brutal, però depén de qui la governe. Hi ha alguns que volen tornar per a tapar els seus ‘empastres’ i fer això de sempre. Uns altres no saben ni per a què vénen perquè encara no tenen ni candidat, només volen fer marca a nivell nacional”.



Per part seua, la número 2 de la candidatura del PSPV-PSOE a Vila-real, Silvia Gómez, ha recordat que quan els socialistes van accedir a l'Alcaldia fa huit anys, “ens trobem amb un Servei Municipal d’Esports desmantellat, en l'UCI, amb una piscina Yurema Requena a punt de ser privatitzada pel Partit Popular i nosaltres apostem per potenciar el servei públic, però facilitant també la col·laboració públic-privada amb els gimnasos per a ampliar l'oferta esportiva”. 

“Aquesta ciutat té un futur brutal, però depén de qui la governe. Hi ha alguns que volen tornar per a tapar els seus ‘empastres’ i fer això de sempre. Uns altres no saben ni per a què vénen"

La recuperació de l'esport escolar i la creació d'infraestructures esportives, “pràcticament duplicant les que hi havia”, han sigut també un altre dels assoliments del ‘Govern del canvi’. “Però no podem donar ni un pas arrere, cal continuar millorant”, ha assenyalat Gómez. 

Javier Serralvo, actual edil d'Esports, ha subratllat que l'Ajuntament destina el 10% del seu pressupost a esports i que “som la ciutat en la qual és més barat practicar esport”. Ha recordat que són ja 14 els gimnasos que tenen signats acords amb el SME perquè els socis puguen accedir a les seues activitats i que amb el nou Campió Llorens “tindrem cinc pavellons i tres piscines”.

47 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page