top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Benlloch presenta “el millor equip” per a revalidar el govern del canvi a Vila-realEl PSPV-PSOE de Vila-real ha presentat aquesta vesprada la candidatura que acompanyarà l’alcalde i candidat socialista, José Benlloch, en la campanya per a revalidar el govern municipal. L’acte, celebrat al paratge de la Mare de Déu de Gràcia, en la carpa exterior del restaurant i centre de convencions El Molí, ha comptat també amb la participació del secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, i del secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch.


Benlloch ha destacat la vàlua, capacitat i experiència dels 27 homes i dones -24 candidats i 3 suplents- que l’acompanyen en la candidatura. “Un equip de primera per a una ciutat de primera, que posa sempre Vila-real per damunt de tot i compta, sobretot, amb una aval importantíssim per a fer front als reptes del futur de la nostra ciutat, que són molts: l’experiència i la capacitat contrastada de treball”, assenyala el candidat. “En 2011, quan vam arribar al govern de Vila-real, vam trobar una ciutat abandonada, sense projecte i segrestada pel Partit Popular. Amb molt de treball, però sobretot canalitzant l’enorme potencial que té la nostra societat, hem sigut capaços, entre tots, de donar-li la volta a la situació i hui Vila-real és una ciutat que avança, oberta, innovadora, que posa les persones per damunt de tot i genera oportunitats fins al punt de convertir-nos, per nou mesos consecutius, en la ciutat del País Valencià amb menys atur”, explica Benlloch. “Aquest projecte no s’ha acabat; queda molt per fer, perquè tenim un projecte de millora continua de la nostra ciutat i Vila-real no es pot permetre fer ni un pas enrere. El dia després de les eleccions, necessitem un govern estable i un equip de persones solvents i preparades per a seguir portant endavant aquest projecte, que és el de tots. Aquest és el equip que presentem hui. Un grup de persones que coneixen molt bé les necessitats d’aquesta ciutat i les dificultats de la gestió municipal, perquè en la major part han format d’aquest projecte des de l’inici. Un grup de persones que tenen una cosa en comú: per a totes elles, Vila-real sempre anirà primer”, afegeix.


Per la seua part, el secretari d’Organització de l’executiva socialista valenciana, José Muñoz, i el secretari general dels socialistes de Castelló, Ernest Blanch, han encoratjat la candidatura liderada per Benlloch per a “seguir construint el projecte de convivència que s’ha aconseguit a Vila-real”. “Els espanyols i les valencianes van dir ben alt el diumenge passat que no volen tornar enrere ni una societat enfrontada: el que volem és convivència, diàleg i moderació i aquest projecte només pot representar-lo a Vila-real José Benlloch i la seua candidatura. Un model de ciutat en el que tots i totes tenen cabuda, per a seguir sumant també ací, a Vila-real”, afegeixen.


L’acte de presentació de la candidatura, conduït per la periodista Eli Trilles, ha servit també per a presentar oficialment la cançó “Vila-real, primer”, una peça composta expressament per a la campanya socialista, amb música de José Cabanes i lletra de la diputada autonòmica electa, Sabina Escrig, que ha comptat també amb la col·laboració de David Serrano (guitarra) i Sonia de la Vega (veu). Benlloch ha volgut agrair a tots ells el treball, que ha donat com a fruit la que serà la banda sonora de la campanya a Vila-real. “Queda molt per fer. Ni un pas enrere. Vila-real, primer. Tres versos i una cançó que resumeixen a la perfecció per què aquest equip demanem de nou la confiança dels vila-realencs i vila-realenques: per a què, el 27 de maig, Vila-real tinga un govern estable, lliure de xantatges i embolics de partits; un govern competent, amb experiència, projecte i il·lusió per fer cada dia de Vila-real una ciutat millor”, conclou. 

48 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page