top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

El Pacte pel renaixement suma les veus d'hostaleria i comerç locals


La mesa del Pacte local pel renaixement de Vila-real s'ha reunit aquest matí amb la participació per primera vegada de representants de l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), que s'han sumat a aquest òrgan de participació, del qual formen part tots els grups municipals, amb l'objectiu de consensuar accions per a la reactivació econòmica de la ciutat. El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha presidit la trobada i ha fet una valoració molt positiva.


"És un pas important per a anar de la mà en aquest moment en què el consens és més necessari que mai per a superar els efectes de la pandèmia. L'aliança amb la societat civil és una part fonamental de la nostra acció de govern i així ho volem demostrar també donant veu a aquestes associacions"

L'edil ha proposat als membres de la mesa que aporten propostes en la pròxima reunió per a començar a planificar activitats de dinamització per a incentivar l'activitat comercial i d'hostaleria a mesura que la situació sanitària per la pandèmia ho permeta, i sempre complint amb els protocols i les mesures de prevenció. Madrigal incideix en què "la prioritat és que totes les accions s'acorden amb el consens tant dels partits polítics com dels representants dels sectors que més s'han vist afectats per la pandèmia".


L'Ajuntament de Vila-real ha inclòs en el pressupost d'aquest any una partida de 250.000 euros per a continuar impulsant projectes i accions des de la mesa del Pacte pel renaixement de Vila-real. A aquesta quantitat està previst sumar altres 250.000 euros de romanents, segons ha avançat el regidor d'Economia, de manera que la mesa comptarà amb un total de 500.000 euros per a aquest 2021.1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page