top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

El PP s'alinea amb els condemnats pel cas Piaf abans que amb Vila-real

Una vegada més, el PP de Vila-real prefereix defensar els seus interessos abans que els de la ciutadania de Vila-real i ha eixit en defensa dels condemnats pel cas Piaf. Així ho ha dit el portaveu de l'equip de govern de Vila-real, el socialista Javier Serralvo, qui ha lamentat que els regidors del Partit Popular s'hagen alineat “amb els interessos del seu partit i els de l'exalcalde Juan José Rubert i l'exregidor Ramón Tomás, condemnats i inhabilitats per prevaricació en el cas Piaf, abans que defensar l'interés general de la ciutadania de Vila-real”.

“Una vegada més, el PP de Vila-real aposta per la mentida permanent i la manipulació, intentant negar el que clarament diu la sentència de la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló, que han dictat tres magistrats després de 10 anys d'instrucció i després d'escoltar el testimoniatge de tècnics municipals, que van advertir clarament de les irregularitats”

“Esperàvem que els regidors del grup popular se situaren on haurien d'estar, al costat de la ciutadania de Vila-real i defensant, com ha fet l'equip de govern liderat pel socialista José Benlloch, que els veïns i veïnes no hagen de pagar per les il·legalitats comeses en el passat per l'exalcalde Rubert i l'exregidor Ramón Tomás”, insisteix Serralvo. “Aquest equip de govern, malgrat les amenaces, continuarà treballant perquè la ciutat no faça fallida i per a complir el nostre objectiu: que ni un euro dels vila-realencs i vila-realenques s'haja de destinar a pagar qüestions que no corresponguen”, afegeix.L'Audiència Provincial ha condemnat a vuit anys i sis mesos d'inhabilitació especial per a càrrec públic a l’exalcalde del Partit Popular, Juan José Rubert, per un delicte continuat de prevaricació administrativa. L’exregidor Ramón Tomás ha sigut condemnat a set anys d'inhabilitació pel mateix delicte i Antonio Pons Dols, conseller de Piaf, empresa condemnada per la trama Gürtel de finançament il·legal del PPCV, complirà altres huit anys i sis mesos per cooperació necessària.

Serralvo ha subratllat que

“Per sort, la ciutadania de Vila-real és més intel·ligent i ja va inhabilitar fa 10 anys al Partit Popular fent que perdera les eleccions. Ara han sigut els magistrats els qui han inhabilitat a Rubert i Tomás però els veïns i veïnes ja ho van fer fa una dècada apostant pel govern del canvi liderat per José Benlloch”

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page