top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

El PSPV-PSOE arreglega més de 300 propostes ciutadanes per a la "segona transformació" de Vila-real


El PSPV-PSOE de Vila-real està desplegant una campanya de proximitat intensiva amb carpes a peu de carrer en tots els districtes de la ciutat i llocs de pas destacats com el mercat ambulant, places i jardins, per a implicar els vila-realenques i vila-realenques en el programa que portarà #AlcaldeBenlloch a revalidar l’alcaldia de Vila-real per a “seguir avançant en una nova transformació de la ciutat”. La coordinadora de la campanya, Sabina Escrig, ha fet una valoració molt positiva d’aquests primers dies de precampanya, durant els quals s’han arreplegat ja més de 300 propostes ciutadanes, bé a peu de carrer o a través dels diferents mecanismes habilitats pels socialistes de Vila-real per a fer partícip la ciutadania del programa (web alcaldebenlloch, bústia en Ofiprox o whatsapp 693854986)


“La màxima del partit ha sigut sempre escoltar i recollir propostes, perquè amb la proximitat i amb la participació de la ciutadania, es farà un programa electoral de totes i tots, participatiu, actiu, pròxim i amb futur, perquè això és el que necessitat la nostra ciutat seguir construint una ciutat per a les persones i plena d’oportunitats; escoltar per avançar en una nova transformació de Vila-real”, assenyala Escrig, qui incideix en la “transformació històrica” que ha experimentat Vila-real en els últims anys amb José Benlloch i els socialistes en l’Alcaldia. “Hem compartit la consolidació del pas de poble a ciutat amb cor de poble, amb una modernització, diversificació econòmica i creixement històrics. Ara toca consolidar tot el que, junts i juntes, hem aconseguit, a pesar de la ruïna que ens va deixar en herència el PP de Folgado i Casabó, amb més de 60 milions d’euros pagats ja entre deute i empastres urbanístics, i seguir avançant en aquesta nova dècada amb nous projectes per a afrontar els reptes del segle XXI”, argumenta la coordinadora, qui ha volgut agrair especialment la resposta de la ciutadania a la campanya de proximitat socialista.


Entre les més de 300 propostes arreplegades en les carpes del mercat o la instal·lada ahir al barri de l’Hospital destaquen serveis que s’han de millorar, com el de la neteja d’excrements dels gossets i la protecció de les faroles de l’orina canina, i per contrapartida són molts els que han agraït que el servei d’autobús gratuït han apropat els serveis a la ciutadania. Nous espais verds, amb jocs per als més menuts, millora de l’accessibilitat, o projectes com la recuperació dels bàndols municipals són algunes de les idees que han aportat els vila-realencs.


La recollida de propostes continua oberta fins a la setmana que ve, quan està prevista l’aprovació del programa. Durant aquesta setmana se celebraran carpes en els diferents districtes de la ciutat i reunions sectorials amb entitats de la ciutat.


1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page