top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Els “Mirlos Blancos”


Venen dient-nos com hem d’actuar i què hem de fer, sempre qüestionant la nostra tasca i les decisions que pren l’equip de govern. Però Compromís per Compromís s’ha parat a pensar en el que ells fan?

Són “Mirlos Blancos”?


Els preocupa el nombre d’assessors que té l’equip de govern, però no diuen que en el seu grup, que està compost per 3 regidors, tenen una assessora. El grup socialista, amb 13 regidors, té també un sol assessor. És a dir, en proporció, menys d’una quarta part del personal adscrit al grup municipal. Sense entrar a valorar si aquest personal pertany o no al mateix nucli familiar d’un altre membre del grup. Ja els dic que, si fos al contrari, de ben segur que Compromís per Compromís ja haguera fet fa temps una roda de premsa per ficar-ho en evidència. Nosaltres, afortunadament, no som com ells, però que no vulguen donar-nos lliçons d’ètica.


Parlen també de a què ens dediquem les regidores i regidors del govern municipal i diuen que no som accessibles. Doncs bé, si es molestaren a vindre tots els dies a l’Ajuntament podrien comprovar que estem en els nostres despatxos atenent als ciutadans, treballant e intentant donar solucions a les diferents problemàtiques de Vila-real. Cosa a la que ells van renunciar, de manera deliberada, quan van decidir deixar de governar la ciutat.


La veritat és que aquest nou Compromís per Compromís està molt còmode en l’oposició, perquè així la seua feina a l’Ajuntament -per la que cobren el seu jornal - es limita a assistir dues voltes al mes a les comissions informatives i una volta al mes als plens ordinaris. La resta és criticar a l’equip de govern sense aportar solucions i crispant a la ciutadania amb una política de confrontació permanent (o conmigo o contra mí). I així poder dedicar-se a les seues altres tasques, sense cap responsabilitat ni cap compromís amb la ciutadania de Vila-real. Donen per fet que criticant als regidors i les seues accions ja tenen justificat el salari, que, en ares a la transparència de la que tant s’omplin la boca, hem de dir que, en algun cas, és pràcticament el mateix que el de regidors de govern amb diferents delegacions, responsabilitat i treball seriós.


Davant tot açò i en la meua humil opinió, crec que “Mirlos Blancos” encara no n’hi ha al grup de Compromís per Compromís.

 

Article d'opinió de la secretària d'Organització del PSPV-PSOE de Vila-real, Miriam Caravaca, publicat en Vila-real Informació

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page