top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Escoltem a les entitats culturals per a preparar el Vila-real del 2030

El PSPV-PSOE segueix preparant el programa, de la mà de la societat civil de Vila-real. El número 3 de la candidatura que encapçala José Benlloch per a revalidar l’alcaldia, Emilio M. Obiol, acompanyat dels candidats Noelia Samblás, Eduardo Pérez i Pau Ayet, s’han reunit amb representants del món cultural i associatiu de la ciutat per a aprofundir en les seues demandes i necessitats per tal de poder incorporar-les al programa electoral dels socialistes.


El Fòrum Vila-real 2030 segueix obert, a través de bústica, web i whatsapp, per a recollir les opinions i suggeriments dels veïns i veïnes de Vila-real

“Vila-real és una ciutat tremendament dinàmica, amb un entramat cultural i associatiu molt potent que, des de l’equip de govern del canvi, hem treballat per potenciar i canalitzar. Estem orgullosos de les nostres entitats i els nostres artistes, que han portat el nom de Vila-real arreu del món i és el nostre compromís seguir afavorint la creació i l’organització d’activitats de tot tipus, reforçant les nostres tradicions i trets identitaris”, assenyala Obiol. “Sabem que queda molt fer i ho volem seguir fent, de la mà de les entitats culturals de la ciutat”, agrega.


Aquesta és la segona d’una sèrie de reunions sectorials que els diferents candidats municipals del PSPV-PSOE estan mantenint amb representants d’àmbits diversos, com l’esport, el comerç o les associaciones veïnals. A més, el Fòrum Vila-real 2030 segueix obert, a través de bústica, web i whatsapp, per a recollir les opinions i suggeriments dels vila-realencs.

18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page