top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Farem del Centre de Congressos l'auditori multiusos que Vila-real mereix





El PSPV-PSOE de Vila-real ha anunciat una nova proposta electoral de la candidatura que encapçala l'alcalde, José Benlloch, que s'emmarca en el pla d'optimització d'edificis públics implantat per l'actual equip de govern a l'Ajuntament. Es tracta del projecte per a convertir l'actual Centre de Congressos, Fires i Trobades en un espai multiusos amb la instal·lació de butaques que permetrien albergar fins a 1.500 espectadors.


Així ho han anunciat aquest dimecres l'alcalde i candidat, José Benlloch, i els membres de la candidatura municipal socialista Emilio M. Obiol i Noelia Samblás. Aquesta última s'incorpora com a independent a la llista, després de huit anys exercint funcions en el gabinet d'Alcaldia. 

Samblás ha detallat que l'actual Auditori Municipal Rafael Beltrán Moner, amb un aforament de menys de 600 persones, “es queda xicotet per a una ciutat com Vila-real, molt activa, oberta i amb un teixit associatiu enorme”. La proposta del Partit Socialista de Vila-real passa per “dur a terme un projecte d'insonorització i adaptació del Centre de Congressos, Fires i Trobades per a acollir esdeveniments de major envergadura, amb capacitat per a fins a 1.500 persones”, segons ha explicat Samblás, qui ha remarcat que l'objectiu és “oferir un nou contenidor cultural polivalent perquè el mereixen els col·lectius de Vila-real”.


L’alcalde i candidat socialista, José Benlloch, ha apuntat que el cost del projecte podria rondar el milió d'euros, una inversió “que seria perfectament assumible durant la pròxima legislatura”. Benlloch ha recordat que l'edifici del Centre de Congressos, Fires i Trobades, abans conegut com a Casal de Festes, va ser adquirit en 1998 pel govern del Partit Popular i que es van invertir prop de 3 milions d'euros en un edifici que “quan nosaltres vam arribar en 2011 s'utilitzava només per al concurs de paelles de les festes, els ‘empedrats’ i poc més”.


Benlloch ha recalcat que en l'actualitat “ja no és un Casal de Festes infrautilitzat, sinó que acull diferents activitats al llarg de l'any, entre elles la Fira Destaca, que rep fins a 12.000 visites”. “Amb el pla d'optimització d'infraestructures hem aconseguit molt, però encara podem fer més, per això presentem aquesta proposta”, ha afegit.

Segons el candidat socialista, “en 2011 ens vam trobar amb una ciutat abandonada i amb moltes infraestructures abandonades o desaprofitades”.


En aquest sentit, Emilio M. Obiol ha recordat exemples com el Centre de Tecnificació Esportiva, la piscina del Termet, la biblioteca, el Molí la Vila o el centre María de Lluna. “Aquest govern va deixar arrere nul·la gestió, balafiament i oblit i hem convertit Vila-real en una ciutat amb infraestructures òptimes, ben gestionades”, ha subratllat Obiol, qui ha afegit que “encara que queda molt per fer estem decidits a fer possibles els reptes de futur”.

11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page