top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Fem junts la Vila-real del futur


Fòrum Vila-real 2030

El PSPV-PSOE de Vila-real llança una convocatòria oberta a tota la ciutadania perquè aporte les seues propostes al programa electoral de la formació que lidera el candidat i alcalde, José Benlloch. Per això, els socialistes de Vila-real celebraran aquest dissabte 6 d'abril el Fòrum Vila-real 2030, un acte participatiu que començarà a les 10 hores a la Biblioteca Universitària del Coneixement.


Es tracta d'un fòrum ciutadà, que comptarà amb la presència de societat civil i entitats locals, que té com a principal objectiu la recollida de propostes que se sumaran al projecte de ciutat del PSPV-PSOE a Vila-real.


L'acte s'ha estructurat en cinc blocs, que coincideixen amb els eixos del programa socialista, i en cadascun d'ells intervindrà com a ponent un membre de la candidatura. Així, Sabina Escrig serà l'encarregada d'intervenir en el bloc dedicat a les 'Persones'; Emilio M. Obiol serà el ponent en l'apartat 'Oportunitats'; el bloc de 'Escoltar i dialogar’ serà a càrrec de Diego A. Vila; Francisco Valverde presentarà els eixos de programa sobre la 'Defensa del nostre' i finalment Anna Vicens tractarà sobre la 'Responsabilitat amb els diners de tots'. En cada bloc s'obrirà un torn de paraula perquè els assistents puguen realitzar les seues aportacions. Clausurarà l'acte el candidat socialista i alcalde de Vila-real, José Benlloch.

A més de les intervencions directes en el torn de paraula, el públic també podrà traslladar les seues idees per escrit i a través d'altres canals de comunicació amb la ciutadania que es comunicaran en el mateix acte. “El que hem aconseguit durant aquests vuit anys de govern del canvi a Vila-real és resultat de la suma de tots. El nostre projecte de ciutat, avançada, innovadora i solidària, és un projecte compartit amb tota la societat i ho continuarà sent. Per això, ara que confeccionem el nostre programa, el nostre nou compromís amb els vila-realencs per als pròxims quatre anys, volem fer-ho comptant també amb tots”, avança Benlloch.

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page