top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Més carrils bici i un programa de promoció demogràfica perquè Vila-real seguisca avançant



El PSPV-PSOE de Vila-real continua desgranant les propostes de la candidatura que encapçala José Benlloch per als pròxims quatre anys al capdavant de l’Ajuntament. Propostes encaminades totes elles a aprofundir en el model de ciutat, que s’ha començat a construir de manera compartida amb la societat en els últims anys: “Una Vila-real en positiu, que mira a les persones i genera oportunitats, sense deixar mai d’escoltar, des de la humilitat i la responsabilitat, que defensa les nostres coses per damunt de tot”, explica Benlloch.


Seguirem ampliant la xarxa de carrils bici

“Una de les principals apostes que s’han fet amb el govern del canvi de l’alcalde Benlloch és, sense cap lloc a dubtes, la mobilitat sostenible. A més de posar en marxa el primer servei públic d’autobús urbà amb dues línies i gratuït, que s’ha demostrat tot un èxit, hem impulsat la xarxa de cicle-carrers i el primer carril bici de la ciutat, que ens uneix amb el Termet, a més de completar definitivament el carril bici de la carretera de Borriana, que ens connecta a tota la xarxa de cicle-vies de la província de la Generalitat a la província de Castelló”, recorda Alvaro Escorihuela, regidor i membre de la candidatura del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Vila-real. “El nostre compromís i aposta per la mobilitat segueix ferm i, per això, una de les nostres propostes principals per als pròxims quatre anys és seguir creant i connectant nous carrils bici, ampliant d’aquesta manera la xarxa de vies ciclistes, afavorint d’aquesta manera l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport urbà saludable i sostenible”, afegeix.



Impulsarem el programa 'Vine a viure a Vila-real'

Aquesta proposta –la número 40 del programa socialista per a Vila-real- se suma a altres iniciatives que el candidat a l’alcaldia impulsarà en els quatre anys pròxims, com la creació d’un nou programa d’incentius a l’empadronament i atracció de residents a la ciutat. “Vila-real és una gran ciutat; un municipi únic del que ens sentim tremendament orgullosos: un lloc idoni per a viure-hi, a cavall entre una ciutat menuda i un poble gran, en tots els sentits. Per això, per a reforçar també la nostra jerarquia demogràfica i garantir el creixement poblacional sostingut i racional, al compàs sempre dels serveis que es presten, impulsarem el programa ‘Vine a viure a Vila-real’”, explica la candidata socialista i també regidora Rosario Royo.





“Ambdues iniciatives s’incardinen en un model de ciutat sostenible i coherent, que aprofundeix en la línia de treball que hem vingut mantenint, de la mà de la societat civil i les nostres associacions, en els últims anys. Iniciatives que demostren, en definitiva, que tenim un projecte de ciutat clar, definit i compartit i que aquest projecte té encara molt de camí per davant. Que queda molt per fer. El vot al PSOE és l’únic que garanteix que tots aquests projectes que tenim per davant podran acomplir-se”, conclou el candidat socialista a l’alcaldia, José Benlloch, qui advoca per la “sintonia històrica” entre administracions que es produirà amb un govern socialista a Madrid, a València i, a partir del 26 de maig, també a Vila-real.


11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page