top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Més participació, més democràcia. Creem la futura Xarxa de Governça Participativa Municipal de la CV


La nostra regeidora de Participació Ciutadana, Miriam Caravaca, participa en la creació de la Xarxa de Governança Participativa Municipal de la Comunitat Valenciana, de la mà de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i al costat d'altres cinc municipis de tota la Comunitat. La xarxa vol ser un instrument de col·laboració, debat i reflexió entre la Conselleria, els municipis i les mancomunitats al voltant de les polítiques locals de participació ciutadana impulsades al territori valencià.

"Com a ajuntament que creu fermament en la participació ciutadana com una eina essencial per a la democràcia i per a construir una societat millor, més integradora, no podíem deixar de participar en aquest projecte il·lusionant per a compartir experiències amb altres municipis i continuar avançant en la governança participativa"

Caravaca, forma part del grup de treball que està elaborant el decàleg de compromisos de la xarxa i el document de les normes d'organització i funcionament de l'entitat. Vila-real és, al costat de la Vall d'Uixó, l'únic municipi de la província que forma part d'aquest grup de treball.

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page