top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Pla Resistir: 328 sol·licituds d'ajuda per a pal·liar els efectes de la covid-19

L'Ajuntament de Vila-real ha rebut un total de 328 sol·licituds de xicotetes empreses i autònoms per a accedir a les ajudes Parèntesis del Pla Resistir, destinades a aquells sectors més afectats per la pandèmia, com ara bars, restaurants o centres esportius. Una vegada revisades les sol·licituds per part de la Regidoria d'Economia, cadascuna d'aquestes micropimes rebrà 2.000 euros més altres 200 per cada treballador de l'empresa. En total, les ajudes del Pla Resistir a Vila-real estan dotades amb 1.283.267 d'euros, dels quals l'Ajuntament aporta 192.000 euros, la Generalitat destina 802.041 euros i la Diputació, els altres 288.736.

Aquestes peticions se sumen a les 14 peticions d'ajudes de l'oci nocturn. En aquest cas, es tracta de subvencions municipals i dotades amb 50.000 euros. En tots dos casos, l'Ajuntament ha eliminat, per primera vegada i de manera excepcional, el requisit d'estar al corrent de pagament amb l'Administració.

Xus Madrigal, regidor d'Economia: "Hem fet un esforç molt important per a facilitar al màxim l'accés a aquestes ajudes, perquè sabem que la pandèmia ha tingut efectes devastadors en moltes de les nostres empreses. El nostre compromís sempre ha sigut agilitar al màxim els tràmits i alleugerir la càrrega burocràtica per a fer possible aquest xicotet baló d'oxigen, que, encara que sabem que no és la solució, sí que és almenys un alleujament a la difícil situació que viuen moltes xicotetes empreses".

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page