top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Reconeixem el talent local amb la figura 'Ambaixadors de Vila-real'Posar en valor el talent local i aprofitar-lo per a reforçar la marca Vila-real són els principals objectius de la proposta que el PSPV-PSOE ha inclòs en el seu programa per a la creació de la figura honorífica ‘Ambaixadors de Vila-real’. Aquesta iniciativa forma part de les mesures de la candidatura socialista, liderada per l'alcalde José Benlloch, dirigides a enfortir l'aliança amb la societat local.


“A la nostra ciutat, tenim la sort de comptar amb persones de reconegut prestigi en diferents àmbits, empresarial, cultural, social, esportiu, científic,… i ells sens dubte són els qui millor poden donar a conéixer el potencial de Vila-real i la seua riquesa cultural i patrimonial”, destaca Noelia Samblás, component de la candidatura del PSPV-PSOE de Vila-real.


Per això, entre el mig centenar de propostes “realistes i viables” que els socialistes han llançat per al futur de la ciutat, una d'elles serà la creació de la figura honorífica ‘Ambaixadors de Vila-real’. “Amb aquest títol, no solament reconeixerem els mèrits i assoliments de vila-realencs que cada dia treballen per a ser millors en les seues respectives disciplines, sinó que podrem també aprofitar aquest talent per a explicar al món les qualitats de la nostra ciutat”, subratlla Noelia Samblás.


La candidata socialista també recorda el treball realitzat en els huit anys de Govern del Canvi per a reforçar la marca Vila-real i “exportar-la fora de la nostra província i la nostra Comunitat, amb mesures pioneres, que després han seguit altres municipis, com el títol de Ciutat de la Ciència i la Innovació”. L'aposta per la mediació, l'educació, la salut i l'esport “també han permés que Vila-real siga coneguda pel gran talent que tenim i la capacitat dels vila-realencs per a superar els moments de dificultat i fer créixer aquesta ciutat”.


“Hem de sentir-nos orgullosos d'aquestes persones, reconéixer els seus mèrits i fer que ells representen el millor d'una Vila-real que ha experimentat una gran transformació en els últims anys i que està preparada per a afrontar els reptes del futur”, conclou Samblás.

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page