top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Precampanya socialista amb el lema “Queda molt per fer. Ni un pas enrere. Vila-real, primera"

Actualizado: 20 mar 2019


“Queda molt per fer. Ni un pas enrere. Vila-real, primer”. Aquests tres conceptes configuren el lema de precampanya de l'alcalde socialista i candidat a l’alcaldia de Vila-real, José Benlloch, qui aquest matí ha donat les primeres pinzellades de la precampanya socialista a les eleccions municipals, amb una imatge unificada i un missatge clar: “Tenim un projecte clar per a Vila-real, amb molt de camí per recórrer. Un projecte dialogant i compartit amb la societat, amb el qual Vila-real ha avançat fins a cotes històriques, per al qual no podem permetre'ns donar ni un pas arrere. Un projecte que necessita estabilitat”, ha assenyalat Benlloch en la presentació a mitjans de la precampanya.


“Des que vam assumir el govern de Vila-real en 2011, hem recuperat l'Ajuntament per als vila-realencs i les vila-realenques. Som més líders en creixement, en reindustrialització, en infraestructures… Hem reduït en més d'un 50% l'atur, convertint-nos en la ciutat de la Comunitat Valenciana amb menys atur durant set mesos consecutius ja. Hem reduït el deute en quasi 15 punts i hem acabat amb el balafiament, recuperant l'honradesa en l'exercici de les responsabilitats públiques”, detalla Benlloch. “En vuit anys hem aconseguit molt més que en dues dècades del Partit Popular. Però tot això ha sigut fruit, sens dubte, de l'estabilitat. Perquè, quan hi ha estabilitat, les coses funcionen millor. I aquest és un dels missatges que, davant els escenaris de fragmentació que es presenten, volem llançar a la ciutadania de Vila-real: perquè la nostra ciutat no deixe d'avançar, és imprescindible que aconseguim una estabilitat en el govern municipal”, argumenta el socialista.


Per a aconseguir aquesta estabilitat, Benlloch es presenta a la reelecció acompanyat d'un equip “amb experiència i aval de gestió”. “Queda molt per fer. Els socialistes sabem el que cal fer, tenim projecte propi, el que hem anat desenvolupant durant aquests anys i que no hem pogut culminar pels empastres i l'herència del Partit Popular que ha llastrat enormement la gestió local”, lamenta. “Així i tot”, agrega, “hem aconseguit, amb intel·ligència i molt treball, una ciutat més pròxima, en aliança constant de la societat, referent en polítiques socials i generadora d'oportunitats”.


“Tot el que hem aconseguit, els projectes en marxa, no poden permetre's ni un pas enrere. En àmbits, fins i tot, de drets, perquè, a diferència del que ara sembla normal, fa a penes huit anys els plens no es podien ni tan sols gravar i, molt menys, emetre en streaming, mentre que l'oposició municipal no teníem dret al fet que, amb recursos municipals, es gravaren les nostres rodes de premsa; cosa que ara es fa amb total normalitat, com ha de ser”, detalla l'alcalde socialista. “No obstant això”, adverteix, “si altres partits arriben a l'executiu local, van a usar l'Ajuntament, com han fet sempre, per a defensar al seu partit i no els interessos de la ciutat”.


El tercer eix de la precampanya, lligat amb els anteriors, recupera el lema de l'anterior campanya socialista: “Vila-real, primer”. “A diferència d'uns altres, que només defensen unes sigles, els socialistes tenim un projecte clar per a Vila-real. Ho hem demostrat i ho continuarem fent”, conclou.

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page