top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Reunim els clubs i esportistes locals per a seguir treballant junts en la Vila-real del 2030



El PSPV-PSOE segueix preparant el programa, de la mà de la societat civil de Vila-real. La número 2 de la candidatura que encapçala José Benlloch per a revalidar l’alcaldia, Silvia Gómez, acompanyada dels candidats Xus Madrigal, Javier Serralvo i Aida Beteta, campiona autonòmica de BTT, s’han reunit amb esportistes i representants de clubs de la ciutat, per a aprofundir en les seues demandes i necessitats per tal de poder incorporar el pols del sector esportiu al programa electoral dels socialistes.

Aquesta és la primera d’una sèrie de reunions sectorials que els diferents candidats municipals del PSPV-PSOE mantindran en les pròximes setmanes amb representants d’àmbits diversos, com la cultura, el comerç o les associaciones veïnals.


“L’esport, com a motor de qualitat de vida, de salut i també d’economia, ha estat un dels pilars del nostre projecte de ciutat, encarnat en la marca Ciutat de la Salut i de l’Esport. Queden moltes coses per fer i sabem que algunes altres no les hem fet bé, però del que no hi ha cap dubte és que l’àmbit esportiu ha fet un gir de 180 graus a la nostra ciutat: la CEM, la piscina del Termet, la posada en funcionament del CTE, circuit de running, workouts, convenis amb gimnasos, campionat Multiesport als col·legis, eliminació de les llistes d’espera de l’SME, fre a l’intent de privatització del PP i recuperació dels treballadors acomiadats….”, valora Gómez. “Però sabem que no és suficient, sempre hi ha marge de millora i volem seguir millorant, de la mà d’aquells que més en saben: els clubs i els esportistes locals”, conclou.




33 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page