top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Sabina Escrig renuncia a ser regidora per a treballar per Vila-real des de Les CortsLa regidora electa de Vila-real i diputada autonòmica del PSPV-PSOE, Sabina Escrig, renuncia a l’acta municipal per a centrar-se en defensar els interessos de la ciutat des del projecte socialista a la Comunitat Valenciana i les Corts, on aquesta legislatura serà també portaveu adjunta del grup parlamentari socialista. Escrig ha fet pública la renúncia aquesta matí, acompanyada de l’alcalde, José Benlloch, reelegit amb majoria absoluta ahir pels vila-realencs i vila-realenques. La renúncia d’Escrig suposarà l’entrada a l’Ajuntament com a regidora d’Aida Beteta.


“Sabina m’acompanya des del primer dia en aquesta aventura de treballar perquè aquesta ciutat canviara. És una peça fonamental del projecte socialista municipal i la seua renúncia s’emmarca en el compromís que hem adquirit amb els veïns i veïnes de posar Vila-real primer de tot. I això implica un equip que puga dedicar cada dia i cada hora a aportar el que faça falta per a no perdre cap oportunitat de les que tenim per davant, en una situació històrica de sintonia entre administracions socialistes tant a Madrid com a València i ara, també, a la Diputació Provincial”, explica Benlloch. “És important que el projecte de Vila-real compte també amb companys i companyes en aquelles institucions on es prenen les decisions que poden afectar i millorar la ciutat. Sabina Escrig ja va ser diputada autonòmica la passada legislatura i el seu treball a les Corts ha significat moltes oportunitats per a Vila-real. En aquesta legislatura, a més, serà portaveu adjunta i tindrà un paper molt important en el projecte progressista al País Valencià des del qual treballar perquè Vila-real no perda cap oportunitat”, agrega.


“Han sigut 8 anys de treball, il·lusió, d’esforç, de responsabilitat i de cura cap la nostra ciutadania i el nostre poble”, apunta Escrig, qui ha agraït l’alcalde Benlloch i el PSPV-PSOE de Vila-real per l’oportunitat de formar part de l’equip. “Ara comence una nova etapa, per a continuar treballant per Vila-real, la província de Castelló i el País Valencià. Em sent molt orgullosa d’haver format part de la legislatura autonòmica que ha recuperat la dignitat a les persones. En aquesta legislatura seré també portaveu adjunta i, sent conseqüent amb les noves responsabilitats que assumisc i de la importància de treballar fort des de València per a continuar avançant a Vila-real, renunciaré a l’acta de regidora”, argumenta Escrig. “Ara treballaré des de les Corts, però mai deixaré de treballar, d’escoltar, i d’ajudar als meus veïns i veïnes. Sempre seré la diputada pròxima de totes i tots”, afegeix la diputada, qui ha tingut també paraules d’agraïment per als funcionaris municipals i companys de l’equip socialista.


“A Míriam, Tonyi, Silvia, Núria, Xavi, Álvaro, Diego, Anna, Emilio, Rosario, Mª Carmen, Xus, Eduardo, Paco i Mònica, l’haver-me sentit estimada i recolzada en tots els moments, sobretot en els moments més durs. Per als nous regidors i regidores -Míriam, Xus, Noèlia i Aida, ànim perquè esteu en el millor vaixell, capitanejat pel millor alcalde”, conclou Escrig, qui ha volgut també agrair la col·laboració dels socis de govern de Compromís, amb un record especial a Pasqual Batalla.


“Sabina Escrig és una companya excepcional, amb una gran capacitat de gestió i una empatia al carrer que ha marcat escola. Ha sigut fonamental per al canvi a Vila-real i seguirà sent-ho. Anem a tindre una peça fonamental en les Corts que coneix Vila-real i defensarà millor que ningú els interessos de la ciutat a València”, conclou Benlloch.
10 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page