top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Sumem per a millorar Vila-real

PSPV-PSOE, Unides Podem i Ciutadans arriben a un acord de pressupostos per a millorar l'estat urbà i afavorir la recuperació econòmica de Vila-real

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vila-real, format per PSPV-PSOE i Unides Podem, ha arribat a un acord de pressupostos amb el grup municipal de Ciutadans, pel qual la formació liderada per Domingo Vicent votarà favorablement els comptes de 2021 en el Ple extraordinari que se celebrarà demà. L'acord contempla també l'adopció d'una sèrie d'accions i compromisos amb l'objectiu de millorar el manteniment urbà i el civisme, afavorir la recuperació econòmica, la regeneració urbana, la indústria i la sostenibilitat i viabilitat econòmica del municipi.


“Vivim unes circumstàncies excepcionals que requereixen també de compromisos excepcionals. Sempre hem defensat que la millor manera de lluitar contra la pandèmia és estar units, i així ho hem demostrat amb iniciatives com la Mesa del Renaixement. Per això, volem agrair especialment a Ciutadans la seua predisposició a col·laborar i aportar iniciatives per a millorar la nostra ciutat. En la nostra voluntat estarà sempre arribar a acords que redunden en benefici de Vila-real”, valora la portaveu del grup municipal socialista i primera tinenta d'alcalde, Silvia Gómez.


ACORD PRESSUPOSTOS 2021
.pdf
Descargar PDF • 50KB

En la mateixa línia, el tinent d'alcalde i portaveu d’Unides Podem, José Ramón Ventura Chalmeta, destaca la voluntat del govern local de “sumar suports, al marge de consideracions polítiques, que revertisquen en la millora i el benestar dels vila-realencs i les vila-realenques”. “A ningú se li escapen les diferències entre Unides Podem i Ciutadans en moltes qüestions, però en les circumstàncies excepcionals que vivim hem de ser capaços de buscar els punts en comú i treballar units per a millorar la nostra ciutat”, agrega el portaveu de la formació morada. Per part seua, el portaveu de Ciutadans, Domingo Vicent, ha destacat la predisposició del seu grup a col·laborar en benefici de Vila-real. “Ciutadans sempre ha estat disposat a aportar el nostre gra d'arena a la millora de la gestió de la ciutat, amb propostes constructives i útils que hem plantejat a l'equip de govern per a participar de manera activa en aquesta reconstrucció econòmica i en la regeneració urbana que necessita Vila-real”, agrega.


annex acord de pressupostos
.pdf
Descargar PDF • 159KB

L'acord per a l'aprovació dels pressupostos -en documents annexos- inclou una sèrie de 12 accions pactades entre les tres formacions a partir de les propostes de Ciutadans, entre les quals es compten algunes com millorar la desinfecció d'espais públics i la seguretat dels entorns escolars, la regulació dels VMP o la posada en marxa de la nova ordenança de tinença d'animals, entre altres. Millorar les voreres o la il·luminació i reforçar la Mesa del Renaixement són unes altres de les iniciatives pactades. A més, el document inclou compromisos de treball a futur com la creació de taules bilaterals que aborden la situació de l'urbanisme i el desenvolupament i creixement econòmic de Vila-real, així com accelerar els tràmits per a la posada en marxa d'infraestructures com la nova comissaria de Policia Nacional, la seu de l'Escola Oficial d'Idiomes o el quart institut.

Amb la rúbrica de l'acord, l'aprovació dels pressupostos de 2021 compta amb els vots favorables de 16 dels 25 regidors i regidores que conformen la corporació municipal: 13 del PSPV-PSOE, 1 de Unides Podem i 2 de Ciutadans.

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Komentáře


bottom of page