top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Un programa realista i viable per a no deixar d'avançar



L'alcalde i candidat a l'Alcaldia de Vila-real pel PSPV-PSOE, José Benlloch, ha presentat aquest divendres el programa electoral amb el qual concorre a les eleccions del 26 de maig i que compta amb mig centenar de propostes “realistes i viables” per a fer possible que “Vila-real continue creixent”. Benlloch ha defensat el “vot útil” al projecte socialista assegurant que “enfront de les propostes impossibles d'altres partits” que “prometen que baixaran els impostos i mantindre la mateixa qualitat de vida, cosa que és mentida”, un nou govern amb majoria socialista és “l'únic que pot generar estabilitat i que Vila-real avance amb garanties de continuar creixent”.


Benlloch ha estat acompanyat per diversos membres de la candidatura, els qui han desgranat alguns dels compromisos socialistes de cara a la pròxima legislatura com la creació d'un Museu de l'Esport, un Consell de Cultura, una Agència Local d'Igualtat, la descentralització de les activitats de l’Espai Jove en altres barris de la ciutat o l'impuls a la cinquena marca de ciutat, Vila-real Ciutat Mediadora.


L'alcalde i candidat a l'Alcaldia ha posat en valor els tres eixos en els quals es basa el programa del PSPV-PSOE de Vila-real. El primer d'ells, la voluntat de continuar amb el canvi ja que, segons Benlloch, “després d'haver governat Vila-real en el pitjor moment de la seua història recent, per la crisi econòmica, hem aconseguit tirar avant i ara ens queda molt per fer”. Per al candidat socialista, “en aquestes eleccions, Vila-real té l'oportunitat històrica de comptar amb un govern socialista a nivell local, estatal i autonòmic, la qual cosa suposaria major sintonia entre administracions, que seria molt positiva”.


El segon eix de programa és la necessitat de “no fer un pas arrere”. Segons l'alcaldable socialista, en aquests moments l'Ajuntament té sobre la taula projectes en marxa “que podrien acabar frustrant-se amb un ple fraccionat i un govern municipal en mans d'interessos partidistes”. Com a exemples, Benlloch ha citat la compra d'habitatges socials, l'obertura d'un centre de ‘aquasalud’ en la piscina de l'antic complex esportiu Aquaesport o la urbanització dels carrers de l'entorn de l'antiga empresa Herarbo. 


Finalment, sota el lema ‘Vila-real, primer’, el tercer eix del programa està format per quasi mig centenar de propostes que defineixen el projecte de ciutat Vila-real 2030 que planteja el PSPV-PSOE. 

Eduardo Pérez Arribas, que ocupa el lloc 15 en la llista socialista, ha anunciat la creació del Consell de Cultura, un “fòrum per a reunir associacions i empreses culturals de la localitat”. Per part seua, Anna Vicens, que se situa en el lloc 10 de la candidatura, ha anunciat un “Pla Especial de Joventut amb la idea de descentralitzar les activitats de l’Espai Jove, perquè els barris també són Vila-real”.


Álvaro Escorihuela, candidat número 11 de la llista, ha destacat el lideratge de Vila-real en l'àmbit social i ha apostat per l'impuls a una cinquena marca de ciutat, Vila-real Ciutat Mediadora. En matèria d'Igualtat, Rosario Royo, qui en aquesta legislatura ha estat al capdavant de l'àrea, ha revelat que una altra de les propostes electorals del PSPV-PSOE de Vila-real serà la creació d'una Agència Local d'Igualtat que aglutine totes les iniciatives que s'estan duent a terme en pro d'una igualtat real i contra la violència masclista. 


Finalment, Aida Beteta, professora i campiona autonòmica de BTT, que ocupa el lloc 14 de la candidatura, ha sigut l'encarregada d'anunciar el projecte de creació d'un Museu de l'Esport així com l'obertura dels col·legis per la vesprada per a la pràctica esportiva, en col·laboració amb la Generalitat i la FVMP.

24 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page