top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Un projecte de ciutat compartit, un programa electoral entre totes i tots


El PSPV-PSOE de Vila-real presentarà un programa transversal, centrat en les persones, les oportunitats, la gestió responsable, el diàleg i prioritzant l'interés de la ciutat per a assegurar un futur de benestar als vila-realencs. Un projecte Vila-real 2030, liderat per l'actual Alcalde i candidat socialista, José Benlloch, que es nodrirà de les aportacions que aquest dissabte han realitzat els propis veïns a través del fòrum que l'agrupació local del PSPV-PSOE ha celebrat a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC).


Al voltant de 70 persones, entre simpatitzants i membres de la societat civil, han participat en el Fòrum Vila-real 2030, en el qual s'han recaptat al voltant d'una trentena de propostes relacionades amb àmbits com la millora de l'accessibilitat i l'atenció a les persones amb discapacitat, la lluita contra la violència de gènere i per la igualtat, la neteja viària, recursos per a persones majors o zones verdes, entre altres.


Benlloch ha sigut l'encarregat de clausurar el Fòrum Vila-real 2030 i ha agraït la participació ciutadana. “És important que fem memòria, tirem la vista arrere per a recordar què vam trobar quan vam arribar i tot el que hem aconseguit amb governs de consens”, ha assenyalat. El candidat a l'Alcaldia ha recalcat: “Estem orgullosos del que s'ha fet en aquests anys, però també som conscients que queda molt per fer”.


En aquest sentit, ha subratllat que el model de ciutat dels socialistes, compartit amb la societat, “mira per les persones i genera les oportunitats necessàries perquè puguen desenvolupar el seu projecte de vida”. A més, Benlloch ha apostat per “un govern dialogant, obert i pròxim, que posa sempre a Vila-real i els vila-realencs primer”. “Per a desenvolupar aquest projecte no ens podem permetre ni un pas arrere; Vila-real necessita estabilitat en el govern local, lliure de xantatges o embolics de partits polítics, per a poder continuar avançant en aquest projecte compartit”, ha conclòs.


El Fòrum Vila-real 2030 s'ha desenvolupat com un acte participatiu, en el qual els assistents han pogut realitzar les seues propostes al llarg dels cinc blocs de debat en què s'ha organitzat el fòrum. Així, la número 4 de la llista del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Vila-real i candidata a les Corts Valencianes, Sabina Escrig, ha detallat les prioritats del partit en l'àmbit de les ‘Persones’; Emilio M. Obiol, número 3 de la llista del PSPV-PSOE a Vila-real, ha abordat els projectes que el partit ha desenvolupat en l'àrea de ‘Oportunitats’; per part seua, Diego A. Vila, també candidat de la llista socialista ha sigut l'encarregat d'explicar la labor realitzada pel govern en l'apartat de ‘Escoltar i dialogar’; els veïns han pogut també conéixer l'ideari socialista en ‘Defensa de les nostres coses’, de la mà de Francisco Valverde; i finalment, Anna Vicens ha abordat una altra de les prioritats del projecte socialista: la ‘Responsabilitat amb els diners de tots’.


El PSPV-PSOE de Vila-real seguirà recollint les propostes que vulguen fer arribar els veïns per a incorporar al programa a través d'un número de Whatsapp 693 85 49 86, la pàgina web www.alcaldebenlloch.com o en la bústia situada a l'oficina Ofiprox de la plaça Major.





73 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page