top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Vila-real, preparada per a la vacuna

La vacuna és la principal esperança que tenim per a acabar amb la pandèmia i, per això, a Vila-real estem posant tots els nostres recursos i esforços perquè el procés de vacunació massiva siga àgil i eficaç. Per això, el nostre alcalde, José Benlloch, ha creat una mesa de coordinació per a la vacunació massiva a Vila-real.


Des del primer moment, com sempre, ens hem posat a la disposició de les autoritats sanitàries perquè el procés de vacunació massiva siga el més àgil i fàcil per a tots. A través d'aquesta mesa, coordinarem les diferents línies d'actuació en les quals estem treballant ja des de fa algunes setmanes, perquè la vacunació massiva a Vila-real es desenvolupe amb la major eficiència i efectivitat possible, en allò que està a la nostra mà", valora Benlloch.


La mesa de coordinació per a la vacunació massiva a Vila-real està formada pels regidors i tècnics de les àrees de Policia Local, Protecció Civil, Congressos, Serveis Públics i Mobilitat i estarà coordinada per la primera tinent d'alcalde i regidora de Sanitat i de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.


El condicionament del Centre de Congressos, Fires i Trobades com a espai de vacunació, que s'està duent a terme per part de l'àrea de Congressos i Serveis Públics comptarà també amb un dispositiu especial de seguretat i ordenació del trànsit, per a facilitar entrades i eixides, a més de l'habilitació de places d'aparcament i una línia d'autobús gratuït que garantisca la connexió des de qualsevol punt de la ciutat. A més, es dotarà de wifi amb la màxima potència a l'espai i es revisaran les barreres arquitectòniques que pogueren existir en l'entorn. Protecció Civil, per la seua part, ha fet una crida als seus voluntaris perquè estiguen disponibles per a qualsevol actuació que poguera ser necessària.


"Ho tenim tot preparat per a quan arribe la vacuna i sembla que la vacuna ja és ací, amb les primeres injeccions al personal docent"

El Centre de Congressos s'ha cedit a la Conselleria de Sanitat per a ser utilitzat com a espai de vacunació massiva, després de la cessió del Centre de Tecnificació Esportiva com a hospital auxiliar i l'Alberg Municipal com a espai segur per a temporers agrícoles. "El Centre de Congressos té totes les característiques necessàries, superfície, accessos, ventilació, equipament, pàrquing i fins i tot separadors que poden garantir la intimitat de les vacunacions", recorda l'alcalde. En concret, compta amb més de 3.500 metres quadrats en una superfície diàfana i patis exteriors, amb estands per a la distribució de l'espai, banys i totes les connexions elèctriques i d'internet necessàries.


1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page