top of page
Buscar
  • Foto del escritorAlcalde Benlloch

Vila-real, punt de vacunació per a guanyar la batalla definitiva al virus


L'Ajuntament de Vila-real ha posat a disposició de les autoritats sanitàries el Centre de Congressos, Fires i Trobades, convertit ja en punt per a la vacunació massiva contra la covid-19. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha visitat l'espai acompanyat per la secretària autonòmica d'Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés; el secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miguel Soler; el director territorial d'Educació, Alfred Remolar; el gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, i els regidors de Sanitat i Congressos, Silvia Gómez i Diego A. Vila.

"Estem orgullosos de col·laborar i posar tots els mitjans possibles a la disposició del Departament de Salut i l'Hospital. La salut i la lluita contra la covid-19 són la nostra prioritat i en aquests moments l'esperança per a superar aquesta pandèmia està en la vacuna"

Per això, ha continuat el primer edil, "volem que el procés siga el més ràpid possible i l'inici de les vacunacions dels docents és el primer pas perquè després arribe com més prompte millor la vacunació massiva de la població". L'alcalde ha posat de relleu "la capacitat d'optimitzar recursos" i de convertir un espai com el Centre de Congressos, que anteriorment va ser Casal de Festes, en una instal·lació perfectament adaptada per a dur a terme el procés de vacunació.


Per a facilitar al màxim el procés de vacunació, Benlloch va crear una Mesa de coordinació, encarregada de posar en marxa un dispositiu especial, que ha preparat el camí per a l'inici de les vacunacions a docents en estreta col·laboració amb l'Hospital de la Plana. En total, s'ha mobilitzat a 30 efectius, entre Policia Local i Protecció Civil, i a més de 50 sanitaris, amb la finalitat de vacunar un total de 6.000 persones en quatre dies. El punt de vacunació de Vila-real compta amb 11 boxs, habilitats a partir dels estands de què disposa el Centre de Congressos.



1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page